Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin neden yayınlanmadığı ortaya çıktı!

Sadakatsiz dizisinin neden yayınlanmadığı ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, son zamanlarda hikayesinde yenilik olmadığı, aynı mekanlarda geçen senaryosu nedeniyle eleştirilmeye başlanmıştı. BBC’nin ödüllü dizisi Doktor Foster dizisinden uyarlama olan Sadakatsiz, Çarşamba akşamları yayınlanmakta. Dizinin senaryosunda revizyona gideceği ile ilgili yakın zamanda kulis haberleri gündeme gelmişti.

Dizideki gelişmeler heyecanla beklenirken Sadakatsiz’in bu hafta yayınlanmayacağı sosyal medyadan duyuruldu. Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk ve Berkay Ateş’in yer aldığı dizinin yeni bölümü ekrana gelmedi.

47. bölümü merakla beklenen diziden son anda gelen bu açıklama, yeni bölümü heyecanla bekleyenler için üzücü bir gelişme oldu. Dizinin takipçileri nedenini merak ederken sosyal medyadan sağlık nedeniyle bir hafta ara verildiği ifade edildi.

Sadakatsiz dizisinin neden yayınlanmadığı ortaya çıktı! 8

Yapılan açıklamada “Sadakatsiz’in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere” mesajı verildi. Konu ayrıntılı olarak duyurulmasa da dizinin setinde koronavirüse yakalananlar olduğu tahmin edildi bu mesajın ardından.

Son dönemde pek çok dizi setinde benzer durumlar yaşanıyor. Genelde başroldeki oyuncuların koronavirüse yakalanması ve hikayenin değiştirilmesi mümkün olmayan durumlarda bir süre ara veriliyor çekimlere. Oyuncunun karantinadan çıkmasının ardından da çekimler yeniden başlıyor.

Sadakatsiz dizisinin bir hafta sonra yeniden yayınlanacağı mesajda da ifade ediliyor. 47. bölüm için heyecan sürerken, kısa bir süre önce dizinin hikayesine yeni kişilerin eklendiği de gündeme gelmişti. Artık dizide Volkan ve Asya’nın oğulları Ali’nin hayatı biraz daha detaylı işlenecek. Kız arkadaşının anne ve babası rolünde de yeni isimler diziye dahil olacak.

Sadakatsiz dizisinin neden yayınlanmadığı ortaya çıktı! 9

Yeni hikaye ile birlikte Sadakatsiz’e biraz heyecan katmak amaçlanıyor. İzleyicinin Berkay Ateş’in oynadığı Aras ve Cansu Dere’nin hayat verdiği Asya’nın ilişkisinden pek hoşlanmadığı da sosyal medya hesaplarından yaptıkları yorumlara sıklıkla yansıyor.

Yeni bölümlerde diziye Ali’nin bir kız arkadaşı gelecek ve onunla birlikte anne ve babası da yeni hikayeleriyle Sadakatsiz’e dahil olacak. Ayrıca Serhat Parıl oynadığı Onur karakteri ile Melis Sezen’in canlandırdığı Derin arasındaki yakınlaşmanın da heyecanı arttırması bekleniyor.