Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü olmayınca, Masumiyet reytinglerde fişek gibi yükseldi!

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü olmayınca, Masumiyet reytinglerde fişek gibi yükseldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasında reytingler en önemli konu ve Çarşamba akşamlarının iki güçlü yapımından birisi Sadakatsiz diğeri ise Kuruluş Osman… Kanal D dizisi Sadakatsiz’in yeni bölümü yayınlanamadı. Çünkü Burak Sergen, Melis Sezen ve Alp Akar koronavirüse yakalandı. Burak Sergen’in tedavisi yoğun bakımda devam ediyor ve usta oyuncu entübe edilmek durumunda kaldı.

Böyle bir ortamda yeni bölümü yayınlanamayan Sadakatsiz dizisinin yokluğunda bu durumu iyi değerlendiren dizi ise Masumiyet oldu… Kuruluş Osman, tüm kategorilerinde izleyicilerini kendisine çekmeyi başardı ve dün akşam birincilikleri elde etti. atv dizisi için bu aslında normal bir durum. Ancak Fox TV’nin Masumiyet dizisi bugüne kadarki en iyi reytinglerini elde etti.

Tüm kategorilerde adeta zıplama yapan reytingler dikkatleri çekiyor. Masumiyet, totalde 7. sırada yer aldı ama reytingi ortalamanın üzerinde gerçekleşti. Bu çok iyi bir durum.

Ancak AB ve ABC1 kategorilerinde dizi adeta fişek gibi yükseliş sergiledi. AB’de günü 2. sırada tamamlayan Fox TV dizisi, ABC1’de ise 3. oldu…

Masumiyet dizisi önceki hafta öyle ciddi bir düşüş yaşamıştı ki, hikayenin bu kadar güçlü olduğu, oyuncu kadrosu ve performanslarının da etkileyici olduğu bir yapım için düşük reytingler şaşırtıcıydı…

Ancak Sadakatsiz olmayınca izleyicinin Masumiyet’e bir hayli ilgi gösterdiği de bir kez daha kendisini gösterdi.

Masumiyet ile Sadakatsiz arasındaki bu izleyici geçişkenliği, Kanal D dizisinin 28 Nisan Çarşamba günü yayınlanması ile nasıl bir hal alacak, merakla bekleniyor.