Ana sayfa Güncel Haberler Şahan Gökbakar’ın yaptığı ekmekler bir harika!

Şahan Gökbakar’ın yaptığı ekmekler bir harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, evine aldığı fırın sayesinde kendi ekmeğini yapmaya başladı. Pizza pişirme kursuna giden oyuncu, evindeki özel fırınında yaptığı ekmekleri de sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Her geçen gün daha iyiye gittiğini belirten Gökbakar, mutfakta vakit geçirmekten de çok hoşlanıyor. Ünlü oyuncu özellikle ekmek konusuna önem vermeye başladı. Ekşi mayalı ekmek pişiren ve bunu takipçilerinin beğenisine sunan Gökbakar, “Ekşi mayamı yaptım. 10 gün boyunca her gün besledim. Bu da ekşi mayalı ilk ekmeğim. İlk deneme için fena sayılmaz” notunu paylaştı.

Oyuncu bir deneme daha yaptı ve bunda daha başarılı olduğunu şu sözlerle anlattı: “Yine ekşi mayalı yüzde 35 siyez unlu ekmek yaptım. İkinci denemede çok daha iyi yol kat ettim. Mükemmele yakın. Togan (kardeşi) ve Selin’le (eşi) beraber kestik ve gömdük.”

Murat Cemcir paylaşıma bıraktığı mesajda “Ekmeklerden alabiliyor muyuz?” diye sordu. Şahan Gökbakar, ekşi mayalı ekmek denemelerinden  sonuncusunu da geçen gün paylaştı.

Çalışma azim ve kararlığın sonucunu aşağıdaki fotoğraf ile anlattı:

Şahan Gökbakar'ın yaptığı ekmekler bir harika! 7