Ana sayfa Dizi Haberleri Sana da güle güle Yılmaz! Bir Zamanlar Çukurova’dan çoktan gitti, yeni diziyle görüşüyor!

Sana da güle güle Yılmaz! Bir Zamanlar Çukurova’dan çoktan gitti, yeni diziyle görüşüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarının sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosu, adeta yeniden yapılanıyor. Sezon başında başlayan yeni oyuncu ve karakterlerin gelmesiyle birlikte yaşanan değişim, hiç umulmadık bir ismin gidişiyle şaşırtmıştı. Hünkar’ın ardından bu kez de Yılmaz karakteri diziye veda edecek!

Vahide Gördüm’ün oynadığı Hünkar’ın diziden ayrılacağını kimse tahmin etmezdi ama oldu! Bu kez, dizinin ana hikayesinde yer alan Yılmaz karakteri de veda ediyor. Züleyha ve Yılmaz aşkı üstünden başlayan dizide, birlikte olmaları iyice imkansızlaşan çiftin aşk hikayesinde sona gelindi!

Uğur Güneş’in diziden ayrılabileceği ile ilgili çeşitli söylentiler bir süre önce konuşulmaktaydı. Ancak pek ihtimal verilmiyordu. Geçen süre zarfında olay doğrulandı ve Yılmaz karakteri diziden çıkıyor! Nasıl ve ne şekilde ayrılacak kısa bir süre içinde izleyeceğiz ama Uğur Güneş’in çoktan bir başka diziyle anlaşmasını bile yaptığı öğrenildi.

Sana da güle güle Yılmaz! Bir Zamanlar Çukurova'dan çoktan gitti, yeni diziyle görüşüyor! 7

İzleyici mutlu son bekliyordu, ani ayrılık haberi geldi!

Sezon başında dizide Züleyha’yı oynayan Hilal Altınbilek ve Yılmaz’ı oynayan Uğur Güneş, yeni sezonla ilgili yaptıkları bir röportajda, Züleyha ve Yılmaz aşkının ilerleyen bölümlerde izleyicinin beklentisi yönünde değişeceği bilgisini vermişlerdi.

Yani Demir ile yaşadığı evlilikte büyük bir acı yaşayan Züleyha, sonunda aşkına Yılmaz’a kavuşacak ve izleyici için de mutlu bir hikaye ilerleyen bölümlerde oluşacaktı. Fakat Uğur Güneş’in diziden ayrılmak istediği şeklindeki kulis haberlerinin ardından Yılmaz karakterine veda edilmesi, senaryoda ani bir değişikliğe gidildiğini gösteriyor! Beklenmeyen bu gelişme, beklenen Yılmaz ve Züleyha aşkında bambaşka bir sona getirdi hikayeyi!

Bu arada Adana’da dizinin son çekimlerini de tamamlayan Uğur Güneş’in diziden ayrıldığı haberini Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından verirken, yeni bir diziyle görüştüğü şeklindeki duyumları da dile getiriyor.

Yani Yılmaz karakteri çoktan diziden çıktı ve Uğur Güneş’in Bir Zamanlar Çukurova’daki işi bitti bile! Hatta oyuncunun şu sıralar Kanunsuz Topraklar isimli yeni bir diziyle görüşme aşamasında olduğu da konuşuluyor.

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı Kanunsuz Topraklar dizisi, bir süredir kulislerde dillendirilmekte. Faruk Teber’in yönetmenliğini yapacağı bu iddialı projede Uğur Güneş’in de ismi geçiyor. Bakalım teklifi kabul edecek mi?