Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinden bir flaş ayrılık daha! Kadro çil yavrusu gibi dağılıyor! İşte o son isim…

Savaşçı dizisinden bir flaş ayrılık daha! Kadro çil yavrusu gibi dağılıyor! İşte o son isim…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinin akıbeti gitgide belirsizliğe bürünüyor! Dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak edilirken, kadrodan ayrılan isimlere bir yenisi daha eklendi! İlk olarak başrol oyuncusu Berk Oktay’ın Yasak Elma dizisine geçmesinin ardından, Savaşçı’nın yapımcısı Limon Film’in bu rol için Ekin Mert Daymaz ile görüştüğü kulislere yansımıştı.

Dizinin çekimlerinin yeniden başlayacağı sanılırken gelen ayrılık haberleri ise kadrosunun adeta çil yavrusu gibi dağılmaya başladığının da bir göstergesi oldu. Oktay’ın ardından dizide Gökçen’i oynayan Elit Andaç Çam’ın da ayrıldığı haberi gelmişti.

Bu haber sonrasında ise önce Astsubay Demir Döğer karakteriyle Savaşçı dizisinde rol alan Ogeday Girişken’in, Exxen platformu için yeni versiyonları çekilecek olan Sihirli Annem dizisinde rol alacağı ortaya çıktı. Savaşçı’dan ayrıldığı da bu haberle birlikte kulislere düştü.

Hemen arkasından dizide Ayça karakterini oynayan Feyza Sevil Güngör’ün de Savaşçı dizisinin kadrosundan ayrıldığı haberleri medyaya yansıdı. Bu 4 kişinin ardından son ayrılan isimle birlikte, Savaşçı dizisinin yeni sezonda devam konusu iyice sürüncemeye girdi!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Savaşçı dizisinde Teğmen Çiğdem Ülgen karakterine hayat veren Gaye Turgut Evin de diziden ayrıldı.

Savaşçı dizisinden bir flaş ayrılık daha! Kadro çil yavrusu gibi dağılıyor! İşte o son isim... 7

Hatta Evin’in çoktan TRT1 ekranlarında yayınlanan Tövbeler Olsun dizisinin kadrosuna dahil olduğu ortaya çıktı. Gaye Turgut Evin, bundan sonra Pazar akşamları yayınlanan Tövbeler Olsun dizisinde Eda Güneş olarak ekrana gelecek.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından, Savaşçı dizisinin yeni bölümlerini bekleyenler şimdi diziyle ilgili net gelişmeyi merak ediyor. Limon Yapım’dan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Diziden ayrılan isimlerin yerine yeni bir kadro ile çekimlerin başlama ihtimali var mı henüz bilinmiyor. Gelişmeler oldukça bizler de sizlerle paylaşacağız…