Ana sayfa Dizi Haberleri Züleyha ve Yılmaz aşkında mutlu son yok! Bir Zamanlar Çukurova’daki ani ayrılık neden?

Züleyha ve Yılmaz aşkında mutlu son yok! Bir Zamanlar Çukurova’daki ani ayrılık neden?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde, beklenmedik gelişmeler artarda geliyor. İlk olarak Vahide Gördüm’ün ayrılmak istemesiyle Hünkar karakteri diziden çıkmıştı. İzleyiciyi şaşırtan bu başrol ayrılığının ardından yine beklenmedik ve şaşırtıcı bir ayrılık haberi daha kulislere yansıdı. Uğur Güneş de Yılmaz karakteriyle yer aldığı diziden ayrıldı!

Henüz Yılmaz’ın diziden nasıl ayrıldığını bilmiyoruz ama Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği son bilgiye göre, Yılmaz karakteri çoktan Bir Zamanlar Çukurova’ya veda etti bile! Oyuncunun son çekimlerinin de tamamlandığı ve Adana’ya veda ettiği ifade edilmekte.

Bu da demek oluyor ki bir kaç bölüm sonra Yılmaz’ın gidişini izleyeceğiz. Stok bölümler ekrana geldiği için henüz o bölümü izleyemedik.

İlginç olan durum ise dizinin Züleyha ve Yılmaz aşkı üstünden başlaması ve bu iki insanın sonunda birleşmesinin beklendiği hikayenin hiç beklenmedik bir sonla noktalandırılması! Yani ana hikaye, dizi final yapmadan sonlanıyor! Zaten dizinin gidişatında da bir süredir iyice imkansızlaşan çiftin aşk hikayesinde çıkış yolu kalmamıştı.

Züleyha ve Yılmaz aşkında mutlu son yok! Bir Zamanlar Çukurova'daki ani ayrılık neden? 7

Züleyha ve Yılmaz aşkı bekleniyordu, ani ayrılık hikayeyi değiştirdi!

Fakat sezon başında bambaşka bir hava vardı. Hatta Yılmaz’ı oynayan Uğur Güneş, diziyle ilgili verdiği spoi ile de eleştiri bile almıştı. Güneş, yeni sezonda Züleyha ve Yılmaz aşkının izleyicinin beklentisi doğrultusunda olumlu bir mutlu sona varacağını söylemişti. Yani iki aşık kavuşacak ve dizide, Yılmaz ve Züleyha’ya acı çektirenler de cezasını bulacaktı.

Yani hesaplar başkaydı ama gidişat bambaşka oldu! Tam da bu sözleri söyleyen isim, sezon ortasına bile gelmeden diziden ayrılmak istedi. Dolayısıyla anlaşılan o ki hikayede de bu yönde bir kaç haftadır değişiklikler yapılarak Yılmaz karakteri adeta ‘boşa’ düşürüldü.

Böylece gitmesi de elzem haline dönüştü neredeyse! Sezon başında bambaşka bir hesap yapılırken, bir anda karakterin diziden ayrılması ortaya çıktı! Uğur Güneş’in projeden gitmek istemesinin böyle bir gidişata neden olduğu tahmin ediliyor! Beklenmeyen bu gelişme, beklenen Yılmaz ve Züleyha aşkında bambaşka bir sona getirdi hikayeyi!

Şimdi neler olacak izleyip göreceğiz ama hikayenin kaynak noktası Züleyha ve Yılmaz için karar verildi! Büyük aşk bitti!

Bu arada Uğur Güneş’in diziden ayrıldığı haberini Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından verirken, oyuncunun Kanunsuz Topraklar isimli yeni bir diziyle görüşme aşamasında olduğu duyumunu da paylaştı.