Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 81. yeni bölüm fragmanı izle; Kılıç Timi, Kıbrıs’ta teröristlere göz açtırmıyor!

Savaşçı 81. yeni bölüm fragmanı izle; Kılıç Timi, Kıbrıs’ta teröristlere göz açtırmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisinde 10 Kasım Pazar akşamı 81. yeni bölümü izleyeceksiniz. Dizinin 4.sezonunda Kıbrıs şehidimiz Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel ile ilgili önemli cümleler geçtiğimiz haftalarda söylenmişti. 80.bölümde yine Kıbrıs ile ilgili teröristlerin planlarına Kılıç Timi engel olma yolunda adımlar attı. 81.bölüm de de yine bu mücadelenin devamı var.

Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli,Gaye Turgut Evin ve Müjde Uzman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü yine aksiyon dolu olacak. Savaşçı dizisinin 80. bölümünde teröristlerin Kıbrıs üzerindeki planlarını bozmak için görevlendirilen Kılıç Timi, 81. yeni bölümde de yine Kıbrıs konusunda hareketli anlar yaşayacak. “Kıbrıs zordur ama Kıbrıs vatandır” sözünün yankılanacağı yeni bölümde Kılıç Timi’nin Yeşil Hattı geçmesi ve siyasi sorunlar yaşanması ekrana gelecek. 81. yeni bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Peki 80.bölümde neler yaşanmıştı? İşte detaylar:

Karargahtan Astsubay Demir Döğer’le ilgili gelen son bilgi, Kılıç Timi’nin büyük şok yaşamasına sebep olurken, Markus, kalabalık bir terörist grupla saldırıya geçer.

Ağır kuşatma altında kalan Kılıç Timi, saldırıya korkusuzca karşı koysa da, umutlar gittikçe tükenir. Ancak Yüzbaşı Kağan’ın yaptığı çılgın hamle, çatışmanın gidişatını değiştirecek ve Markus’u hiç beklemediği bir sonla karşı karşıya getirecektir…

Bu arada Seyfi’nin Markus’la ilgili, öğrendiği önemli bir istihbarat, karargahı alarma geçirir.

Kopuz Albay, Markus’u durdurmak için çalışmalara başlasa da, Markus yeni eylem planını çoktan devreye sokmuştur…