Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisinde birbirlerine çok yakıştılar, yıllar sonra evlilik sinyali geldi!

Savaşçı dizisinde birbirlerine çok yakıştılar, yıllar sonra evlilik sinyali geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisinin ilk iki sezonunda birlikte başrolde yer alan ve senaryo gereği de aşk yaşayan iki karaktere hayat veren Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy aradan geçen 2 yılın ardından yeniden buluştu.

Berk Oktay, eski eşi Merve Şarapçıoğlu’ndan boşandı ve eski rol arkadaşına gönlünü kaptırdı. İkili tesadüfen bir doğum günü partisinde buluştu ve birbirlerine olan ilgilerini de söylemekten çekinmedi.

Savaşçı dizisinin ilk iki sezonunda Kağan Bozok ve Aslı Özkaynak karakterleri ile zaten birbirlerine çok yakıştıklarını gösteren ikili, şimdilerde aşkın kollarına kendilerini bırakmış durumda.

Çiftten gelen sinyaller ise evlilik noktasına doğru giden bir ilişki olduğunu gösteriyor. 37 yaşındaki Berk Oktay ile 34 yaşındaki Yıldız Çağrı Atiksoy, ilişkilerini göz önünde yaşamaktan da çekinmiyor. İkili, sosyal medyada yer alan fotoğraflarıyla aşkın kollarına kendilerini bıraktıklarını gösteriyor.

Savaşçı dizisinde birbirlerine çok yakıştılar, yıllar sonra evlilik sinyali geldi! 8

Çiftin romantik mesajları, birbirlerine çok yakışmaları da hayranları tarafından büyük ilgi görmelerini sağladı. Yıldız Çağrı Atiksoy, aşkı Berk Oktay ile bir fotoğrafını paylaşıp altına şu notu düştü:

“Bana ‘Seninle tüm dünyamı değiştirmeye hazırım’ dedi. Ben de ‘Bir ömür elini bırakmamaya’ cevabını verdim.”

Savaşçı dizisinde birbirlerine çok yakıştılar, yıllar sonra evlilik sinyali geldi! 9

İşte bu sözler yeni bir evlilik işareti olarak algılandı. Berk Oktay’ın yakın çevresine sürpriz bir nikahtan bahsettiği de magazin basınında yer aldı.