Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı dizisinde şartlar çok ağırlaştı!

Savaşçı dizisinde şartlar çok ağırlaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Çekimleri Eskişehir’de devam etmekte olan Savaşçı dizisinde kış şartları oyuncuları bir hayli zorluyor. Dizinin 93.bölümünü izleyenler karla kaplı sahada oyuncuların nasıl zorlu şartlarda çekimleri yaptıklarını görebilirler.

Zaman zaman çıkan tipi, eksi derecelerdeki soğuk hava, ulaşımdaki sıkıntılar ve çekilen onca çileye rağmen Pazar akşamlarının zirvesinde yer alan Savaşçı dizisi tüm bu emeklerin karşılığını reytingler olarak alıyor. Dizinin yeni fragmanında da zorlu doğa şartlarını, karlı ortamları görebilirsiniz.

Dizinin 93. yeni bölümü 16 Şubat Pazar akşamı ekrana gelecek. Kılıç Timi Turan Bayrakları altında Markus’a bugüne kadar yaptıklarının bedelini ödetmiştir.

Ancak çok sayıda keskin nişancının Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi’nin diğer üyelerine nişan
aldıkları anlaşılınca ortalık bir anda karışır. Askerler hemen vaziyet alırken, Yüzbaşı Haydar’ın bir ayrıntıyı fark etmesi olayların seyrini değiştirecektir.

Savaşçı dizisinde şartlar çok ağırlaştı! 7

Bu arada Velid de Kılıç Timi’nin elinde olan parasını kurtarmanın derdine düşmüştür. Fakat  karşısına çıkan sürpriz kişi Velid’e büyük vaatler sunarak, onu kendisiyle çalışması için ikna etmeye çalışır.

Bu arada Kopuz Albay da gelen bir istihbarat doğrultusunda Ali ve Selçuk Astsubaylar’ı gizli bir göreve gönderirken, gelişecek beklenmedik olaylarla, hayatının en
büyük sınavını vereceğinden habersizdir…