Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinden bir aşk çıktı! Senaryoydu ama gerçek oldu!

Savaşçı dizisinden bir aşk çıktı! Senaryoydu ama gerçek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Savaşçı dizisinde iki başrol oyuncusunun aşk yaşadığı ortaya çıktı. Dizi, ilk 4 sezonu ile büyük beğeni topladı. 5. sezonda da Fox TV ekranında devam edecek.

Başrolde bulunan Berk Oktay, ilk iki sezonda başrolü Yıldız Çağrı Atiksoy ile paylaşmıştı. 48.bölümden sonra dizide yer almayan Atiksoy, en son TRT1’deki Şampiyon dizisinde Suna karakterine hayat vermeye başladı.

Berk Oktay ise Savaşçı dizisine devam ediyor. İki ünlü oyuncunun Merve Özbey’in doğum gününde birbirlerine yakın davranışları dikkat çekti. Hürriyet yazarlarından Mehmet Üstündağ, aralarında bir aşk yaşandığını köşe yazısına taşıdı.

Merve Şarapçıoğlu ile 4 yıllık evliliği boşanma ile sonuçlanan Berk Oktay ile eski rol arkadaşı Yıldız Çağrı Atiksoy’un doğum gününde başlayan yakınlaşmanın ilerlediği ve şimdilerde birbirlerini tanıma aşamasında oldukları belirtildi.

Savaşçı dizisinden bir aşk çıktı! Senaryoydu ama gerçek oldu! 7

Hatırlanacağı gibi Savaşçı dizisinde Yıldız Çağrı Atiksoy’un canlandırdığı Aslı Özkaynak karakteri ile Berk Oktay’ın hayat verdiği Kağan Bozok karakterleri arasında senaryo gereği büyük bir aşk yaşanmıştı. İşte senaryo gereği olan bu aşk, şimdilerde gerçek oldu.