Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinin Albay Kopuz’u Murat Serezli’nin hayran kaldığı dizi!

Savaşçı dizisinin Albay Kopuz’u Murat Serezli’nin hayran kaldığı dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan ve bugüne kadar da 96 bölümü izleyici ile buluşan Savaşçı dizisinin en başından bu yana yer alan isimlerden birisi de Murat Serezli… Berk Oktay ile birlikte başrolde bugüne kadar emek veren, Albay Kopuz karakterini başarıyla canlandıran Murat Serezli, hayranları tarafından da takdirle karşılanıyor.

Serezli, hem tecrübesini yansıtıyor hem de rol yapıyor gibi değil de sanki gerçekten yaşıyor haliyle de ekranda iz bırakıyor. Murat Serezli’nin başarısı 4 sezondur yayında kalan dizinin, bugünlere gelebilen tek asker dizisi olması da iyi anlatıyor.

Serezli, bugün twitter hesabından yaptığı açıklamada Alef dizisine duyduğu hayranlığı ifade etti. 10 Nisan Cuma günü BluTV ve Fx kanallarında yayınlanan, Emin Alper imzalı Alef’in ilk 2 bölümü büyük beğeni toplamıştı.

Serezli de, diziyi çok beğenenler arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu,”ALEF ‘in daha sadece 1. bölümünün yarım saatini izledim. Ama yönetmenlik, görüntü yönetimi, ışık, sanat yönetimi, mekan seçimi, kurgu, oyunculuklar, diyaloglar, yapımcılık kalitesi en üst standartlarda. CSI, Mindhunter, True Detective gibi yabancı iyi polisiye diziler kalitesinde” diyerek büyük bir övgüde bulundu.

Savaşçı dizisinin Albay Kopuz'u Murat Serezli'nin hayran kaldığı dizi! 7

Takipçileri de Serezli’ye rolü üzerinden birçok iltifatta bulundu ve Savaşçı dizisinin ne zaman ekrana döneceğini sordu.Yapılan planlamalara göre bu sezon 97-98 ve 99.bölümler yayınlanarak sezon finali yapılacak.İki bölüm hazır ve 99. sezon finalinin çekimiyle birlikte Savaşçı dizisi ara verecek.