Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı yeni sezonunda Söz ve Çukur gibi değişecek mi?

Savaşçı yeni sezonunda Söz ve Çukur gibi değişecek mi?

tarafından ker_def

Limon Film ve Hayri Aslan’ın yapımcılığını üstlendiği Savaşçı dizisi Fox TV ekranlarında büyük beğeni kazandı. 2 sezon boyunca Pazar akşamlarının en beğenilen yapımlarından olmayı başaran Savaşçı, 2. sezonun sonunda başrol oyuncusu Yıldız Çağrı Atiksoy’un ayrılması ile sarsılmıştı. Dizide artık Aslı karakteri yok. Kağan Bozok’u canlandıran Berk Oktay’ın Aslı’nın vedasından sonra nerelere sürükleneceği merak konusu. Murat Serezli, Uğur Biçer ve Nazar Diper’in yer aldığı dizinin 3. sezonu merakla bekleniyor.

Videodan 3. sezonun ilk görüntülerini izleyebilirsiniz. Dizinin 3. sezonundan gelen ilk görüntülerde yine bir özel kuvvet hikayesinin devamını izleyeceğiz. Yani Söz ve Çukur gibi baştan aşağıya yeni bir yöne doğru giden bir yapım değilde, 2 sezondur devam eden hikayenin farklı sunumlarına şahit olacağız.

Savaşçı dizisi konusu:

Savaşçı dizisi Türk askerlerinin hikayelerini anlatacak. FOX’ta yayınlanacak dizi için hazırlık çalışmaları başladı. Devasa bir prodüksiyon, aralıksız bir çalışma ve olağanüstü özenle hazırlanan dizi 2200 yıllık bir destanı anlatacak!

Özel Kuvvetler Komutanlığı’na, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin hikayesini anlatan Savaşçı, öyküsü, anlatımı ve yapım standartları ile Türk televizyonlarında da bir ilk olmayı hedefliyor.

“Onlar, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan kahramanlar. Onlar ölümün, yaşamın, ülke ve onurun tüm ağırlığını genç omuzlarında bayrak gibi taşıyanlar. Onlar vatan sevgisinden söz etmek yerine, vatana en değerli şeylerini, canlarını adayanlar. Onlar Türkiye’nin sıkılmış yumrukları; onlar Türk Ordusunun gözbebeği.

Onlar Çin sarayında Kürşat, Malazgirt’te süvari, Tuna’da akıncı, Sakarya’da kuvvacı, Kıbrıs’ta mücahit. Savaşçı, kan ve canla, özveri ve sevgiyle, ter ve gözyaşıyla tutuşmuş, hiç sönmeyecek bir ocağın öyküsü. Ama isimleri daima aynı: Mehmetçik!”