Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı yok, Güvercin yok! Şampiyon ve Gel Dese Aşk için fırsat büyük!

Savaşçı yok, Güvercin yok! Şampiyon ve Gel Dese Aşk için fırsat büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı 4.sezondur Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli ve Gaye Turgut Evin’in başrollerinde yer aldığı Savaşçı dizisinin 97. yeni bölümünün geçtiğimiz Pazar günü yayınlanacağı anons edildi ama sonra vazgeçildi.

Savaşçı dizisinin 29 Mart Pazar akşamı da yeni bölümünün yayınlanmayacağı ortaya çıktı.Star TV, geçen hafta da Güvercin dizisinin yeni bölümünü yayınlamamıştı. Her iki dizisinin de elde yayına hazır bölümleri mevcut ama reklam gelirleri düşük olduğu için yayınlanmadığı tahmin ediliyor.

İşte bu noktada meydan 4. bölümü ile izleyicilerle buluşacak olan atv dizisi Gel Dese Aşk ile, 25.bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan Şampiyon dizisine kaldı.

Savşaçı dizisinin yokluğunda Gel Dese Aşk’ın reytinglerini yükseltme ihtimali yüksek.Şampiyon ise özel bir kitleye hitap ediyor ve çok da fazla yükseliş sergilemesi beklenmiyor.Ancak Şampiyon’un 25.bölümünde duygusal gelişmeler sevenleri çok etkileyecek.