Ana sayfa Sosyal Medya Seçkin Özdemir’e destek şahane ama Sevgili Geçmiş reytingleri öyle değil!

Seçkin Özdemir’e destek şahane ama Sevgili Geçmiş reytingleri öyle değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Star TV ekranında dün akşam ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkan Sevgili Geçmiş dizisi sosyal medyadaki yorumlara bakılır ise bir hayli beğeni topladı.

Güldür Güldür Show’un yanı sıra; Hercai, Arka Sokaklar, Payitaht Abdülhamid gibi dizilerin yer aldığı Cuma rekabetine dahil olan Sevgili Geçmiş, her ne kadar sosyal medyada ciddi bir etki yaratmış olsa da reytingler noktasında beklentilerin altında kaldı.

Başrollerinde; Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk’un yer aldığı Star’ın yeni dizisi izleyicileri öyle içine çekti ki, daha ilk bölümden yorumlar çok olumlu geldi.

Seçkin Özdemir'e destek şahane ama Sevgili Geçmiş reytingleri öyle değil! 8

Ancak bu desteğin yeterli olmadığını ve ilerleyen bölümlerde reyting noktasında daha iyi performans sergilemesinin gerektiği de açık…

Sevgili Geçmiş ekrana kötü denilebilecek bir başlangıç yapmadı… Aksine iyiydi. Ama beklenilen reyting oranları 6 ve üzerindeydi.. .

Sevgili Geçmiş, ilk bölümüyle Total’de 3.96 reytingle 9., AB’de 4.73 reytingle 5., ABC1’de 4.26 reytingle 9. oldu. Dizi ilk 10 içine girmiş olabilir.Fakat rakiplerinin çok güçlü olduğu düşünülür ise, birazcık reyting kaybı bile dizinin sekteye uğramasına yol açabilir.

25 Ekim Cuma ilk 10 listesi şöyle:

Seçkin Özdemir'e destek şahane ama Sevgili Geçmiş reytingleri öyle değil! 9

Seçkin Özdemir, Sinan Malik karakteri ile çok beğenildi. Instagram hesabından dizinin 2. bölüm fragmanını paylaştı. Takipçileri yorumlara bakılır ise diziye can siperane şekilde destek sunuyor. Sosyal medyadaki tablo çok olumlu.

Özdemir’in hayranları her detaya dikkat ediyor. Bir izleyici, “Çok özel bir dizi. Soyununca sadece baklavaları değil, yara izleri görünen bir adam. Sinan hep buralarda olsun doya doya izleyelim” diye yorumda bulundu.

Birçok izleyici de Sinan Malik karakterini beğendiklerini belirten yorumlar yaptı.

Ama bu ilginin reytinge de yansıması şart.

Dizi ünlü oyuncunun paylaştığı, 2. bölüm fragmanı:

“Biz kötü insanlar değiliz!” #SevgiliGeçmiş yeni bölüm ilk sahne! @dizisevgiligecmis