Ana sayfa Kim Kimdir? Seçkin Özdemir’in dizi şanssızlığını kırması için eline büyük fırsat geçti!

Seçkin Özdemir’in dizi şanssızlığını kırması için eline büyük fırsat geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Seçkin Özdemir, 25 Ağustos 1981 doğumludur. 2008 yılından bu yana da ekranlarda boy göstermektedir.

2008 yılında ilk dizisi Yaban Gülü oldu. Ardından Özge Özpirinçci ile Al Yazmalım dizisinde başrolde yer aldı. Asıl tanınması Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Leo karakteriyle gerçekleşti.

Bir Aşk Hikayesi dizisindeki Korkut Ali karakteri uzun yıllardır akıllardan çıkmayan bir rol oldu. Sonrasında ise Günahkar dizisinde Ali Yusuf, Racon dizisinde Adnan Korhan, Acı Aşk dizisinde Bulut Ocak karakterlerine hayat verdi. Kiralık Aşk’a sonradan katıldı, 13 bölümde Pamir karakterine hayat verdi.2017 yılından sonra ise başrolünde yer aldığı 3 dizide de şanssızlıklar yakasını bırakmadı.

Ateş Böceği dizisinde Barış, Tehlikeli Karım dizisinde Alper ve Can Kırıkları dizisinde de Aslan karakterlerini canlandırdı. Ancak bu 3 dizisi de beklentilerin altında kaldı,reyting sorunları nedeniyle ekrana erken veda etti.

Seçkin Özdemir'in dizi şanssızlığını kırması için eline büyük fırsat geçti! 8

Ciddi bir hayran kitlesi bulunan oyuncu, instagram hesabında 2 milyondan fazla takipçiye sahip. Ününü ülkemiz sınırları dışına taşırmayı başardı. Ancak daha gidecek çok yolu var.

Kariyer basamaklarını sağlam çıkabilmesi için de son 3 dizisinde yaşadığı şanssızlıklardan kurtulması ve uzun süreli olabilecek, yurt dışında yayınlanabilecek kalitede bir yapımda yer alması gerekiyor.

Seçkin Özdemir’in önüne böyle bir fırsat geldi. Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Sevgili Geçmiş dizisinde başrolde yer alacak.

Emre Kınay, Ece Uslu, Sevda Erginci, Melis Sezen ve Burak Yamantürk ile aynı kadroda bulunuyor.

Seçkin Özdemir'in dizi şanssızlığını kırması için eline büyük fırsat geçti! 9

Seçkin Özdemir için Sevgili Geçmiş dizisinin bir dönem noktası olması olası…

Şayet dizi beklentilerin üzerine çıkar ve yeni sezonun yıldızlarından olur ise, bu en çok da Seçkin Özdemir’in aradığı fırsata kavuşmasını ve kariyerinde yükselişe devam etmesini sağlayacak.