Ana sayfa Sosyal Medya Seçkin Özdemir’in Kuruluş Osman imajı! Onur Tuna’nın etkileyici karizması

Seçkin Özdemir’in Kuruluş Osman imajı! Onur Tuna’nın etkileyici karizması

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda iki başarılı oyuncu da iki iddialı dizinin kadrosunda bulunuyor. Seçkin Özdemir, artık Kuruluş Osman dizisinde kendisini gösterecek. Onur Tuna ise Ferman karakteri ile Mucize Doktor’da fark yaratıyor. Instagram’da paylaşım yapan iki oyuncu, hayranlarından büyük ilgi gördü.

Kuruluş Osman dizisindeki rolü için imajını yenileyen Seçkin Özdemir, kısa süren Hizmetçiler isimli dizinin ardından yeniden ekranda olmanın keyfini yaşıyor. Farklı saç kesiminin yanı sıra, sakalları ve bıyıkları ile Kuruluş Osman için hazırlanan oyuncu, hayranlarında da büyük ilgi gördü. “Yandı buralar” diye yorum bırakan takipçiler, Seçkin Özdemir’i bir hayli karizmatik buldu.

Seçkin Özdemir'in Kuruluş Osman imajı! Onur Tuna'nın etkileyici karizması 8

Karizması ile konuşturan bir başka isim ise Onur Tuna oldu. Mucize Doktor dizisinin ikinci sezonuna devam eden oyuncu, Ferman karakteri ile kariyerinde önemli bir yükselişi de yaşıyor.

Dergilere verdiği özel pozlarla da bilinen oyuncu, karizmatik paylaşımının yanı sıra “Soğuk şifadır” mesajıyla da ilgi gördü.

Seçkin Özdemir'in Kuruluş Osman imajı! Onur Tuna'nın etkileyici karizması 9