Ana sayfa Sosyal Medya Sedef Avcı uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizisine dönüyor!

Sedef Avcı uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizisine dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sedef Avcı, 2018-2019 sezonunda TRT1 ekranında yayınlanan Payitaht Abdülhamid isimli dizide Zeynep karakterine hayat verdi. Ünlü oyuncuyu sonraki dönemde ise Hükümsüz ve Menajerimi Ara dizilerinde kısa roller dışında bir yapımda göremedik.

Sedef Avcı, 2000’li yılların başlarından itibaren dikkat çeken birçok rolde yer aldı. Özellikle de Menekşe ile Halil isimli dizideki Menekşe karakteri ile hafızalara yerleşti.

Kıvanç Kasabalı ile evli olan Sedef Avcı, yeniden televizyon dizilerine dönüş yapacak. Oyuncunun görüşmelerini yaptığı proje de ortaya çıktı. Muğla’da yakında çekimleri başlayacak olan El Kızı dizisinde Sedef Avcı’yı da görebileceksiniz.

NTC Medya ile görüşmeleri devam eden oyuncunun hikayede yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı El Kızı dizisi, küçük yaşta öksüz kalan Ezo karakterinin acı dolu hayat hikayesini anlatıyor.

Perihan Savaş ve Çağla Şimşek’in de son dönemde hikaye katılmaları ile birlikte oyuncu kadrosu güçlenen El Kızı dizisinin okuma provaları da birkaç gün içinde başlayacak.