Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisine yeni transfer var! Bülent Şakrak sürpriz yaptı!

Sefirin Kızı dizisine yeni transfer var! Bülent Şakrak sürpriz yaptı!

tarafından ker_def

Sevilen Oyuncu Bülent Şakrak Sefirin Kızı dizisinin kadrosuna katıldı. Son haftalarda birincilikten olan, senaryosuna yapılan eleştirilerin arttığı ve yeni karakterlere ihtiyaç duyan dizi, önemli bir adı atmış oldu.

Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı Star Tv’nin büyük beğeni ile izlenen dizisi ‘Sefirin Kızı’na sürpriz bir oyuncu dahil oluyor. 9 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelecek dizinin yeni bölümünde sevilen oyuncu Bülent Şakrak da yer alacak.

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan dizi de Bülent Şakrak, Muğla’nın sayılı zenginlerinden Kahraman Boz karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Eskiden çok varlıklı olan Kahraman, Sancar ve Gediz’in düşmanıdır ve tekrar ortaya çıkmak için fırsat kollamaktadır.

Sadıçlarla olan husumeti eskiye dayanan Kahraman’ın gelişi tüm dengeleri değiştirecektir. Akın yeni kurbanı yoksa Sancar’ın kız kardeşi mi olacak? Nare, Sancar’ın cevap aradığı sorularından daha ne kadar kaçabilecek?

Kahraman’ın sürpriz gelişi Sadıçların başına beklenmedik dertler mi açacaktır? Merak dolu gelişmelerle “Sefirin Kızı” 9 Mart Pazartesi akşamı Star’da.