Ana sayfa Sosyal Medya Selahattin Paşalı, kurduğu hayalin yakınından bile geçemedi!

Selahattin Paşalı, kurduğu hayalin yakınından bile geçemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Selahattin Paşalı, son dönemin dikkat çeken oyuncuları arasında bulunuyor. Babil dizisinde Hakan karakteri ile iyi bir çıkış yakalayan oyuncu, ayrıca Aşk 101 dizisiyle de gündemde.

Netflix dizisi Aşk 101, 190 ülkede gösterime girdi. Bu ülkelerden 10’unda ise en çok izlenenler arasında yer aldı. Selahattin Paşalı, Osman karakterini canlandırdı ve çok konuşuldu. Bu karakterin eşcinsel olduğuna yönelik çıkan iddialar da bir ara sosyal medyada büyük bir tepki dalgası oluşturdu. Ancak bu iddianın doğru olmadığı da kısa sürede ortaya çıktı.

Selahattin Paşalı, lise yıllarında kurduğu hayalin yakınından bile geçemedi. 14 yaşındayken İstanbul’a bir basketbol kulübüne transfer oldu. Tek hayali vardı, birinci lig seviyesinde basketbolcu olmak ve milli takımda oynamak.

Based İstanbul dergisine konuşan Selahattin Paşalı, “Mesleki açıdan kurduğum hayalin yakınından bile geçmiyorum” diye konuştu. Hayalini bile kurmadığı oyunculuk mesleğine atılan Paşalı, kendine yeni hayaller buldu.

Selahattin Paşalı, kurduğu hayalin yakınından bile geçemedi! 7

Oyuncu yeni hayalleri hakkında şöyle konuştu:

“Bireysel açıdan ise ailemin de öğretileri doğrultusunda iyi bir insan olma hayalim vardı. Yaşım ilerledikçe iyinin göreceli bir idea olduğunu ve önemli olanın “insan” olmak olduğunu farkettim. Ne kadar insanım bilmiyorum, bunu beni tanıyan insanlara sormak daha doğru olur. Ama yine de umuyorum ki hayalime yakın bir noktadayımdır. Son olarak, ki bu en büyük hayalimdi; aileme layık olmak ve benimle gurur duymalarını sağlamaktı.

Yirmi yedi yaşına kadar tuttuğumu koparamadım. Meğer benimle gurur duymaları için ellerine somut bir şey vermem de gerekmiyormuş. Beni ben yapan özellikler, hayatta verdiğim radikal kararlar ve yaptığım seçimlerin bedelini kendi başıma ödemem de onları gururlandırıyormuş. Şimdi şimdi onlara somut başarılarımı da yaşatarak gururlarını okşamaya çalışıyorum. Ne kadar gururlandırsam da haklarını ödeyemem ama bana ihtiyaçları olduğunda umarım “orada” olurum.”