Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Selçuk Aydemir’den yeni dizi projesi geliyor!

Selçuk Aydemir’den yeni dizi projesi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasında hareketli bir dönem yaşanıyor. Hem televizyon kanalları hem de dijital platformlar için yepyeni yapımlar izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor…

Komedi yapımlarının usta isimlerinden olan senaryoları ve yönetmenlik becerileri ile çok konuşulan Selçuk Aydemir, yeni projenin de hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Üs Yapım tarafından hazırlanmakta olan projenin ismi de belli oldu. Dizinin adı Adım Başı Kafe olarak belirlendi…

Yeni diziyi Ebru Aydemir ile Erdal Şahin yazıyor. Selçuk Aydemir ise yönetmen koltuğunda oturacak ve tecrübelerini bu yeni dizisine yansıtacak.

Adım Başı Kafe isimli dizinin dijital platformlar için hazırlandığı biliniyor. Çekimlerin ise Nisan ayının ilk haftasında başlayacağı belirtiliyor. Henüz dizide yer alacak oyuncu kadrosu konusunda bir bilgi ise yok.

Selçuk Aydemir, sinemada Çalgı Çengi, Düğün Dernek, Düğün Dernek 2 Sünnet, Çalgı Çengi İkimiz, Baba Parası, Mahalleden Arkadaşlar isimli yapımlarla çok konuşulmuştu.

Dizi dünyasında ise İşler Güçler isimli komedi yapımını yöneten Aydemir, Kardeş Payı ve son olarak da 50 M2 isimli yapımların da yönetmen koltuğunda oturmuştu.