Ana sayfa Sosyal Medya Selin Şekerci’ye şarkı söylemek çok yakıştı!

Selin Şekerci’ye şarkı söylemek çok yakıştı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Selin Şekerci, Yeşilçam isimli BluTV dizisinde canlandırdığı şarkıcı ile sesinin de güzel olduğunu gösterdi. Hayranlarının büyük beğenisini kazanan oyuncu, pek çok sanatçının seslendirdiği “Bir Garip Yolcuyum” şarkısını seslendirdi.

Yeşilçam dizisinin ikinci sezonunda yer alan sahnede Selin Şekerci’nin sesinin tonu ve şarkıya verdiği ruh dinleyenleri büyük beğenisini kazandı.

Şarkının kısa bir bölümü instagram’da yayınlandı ve dizi hayranları da oyuncuya büyük destek verdi. “Ne güzel söylemişsin bayıldık” diye yorum bırakan dizi hayranları Mine Cansu karakterini canlandıran Selin Şekerci’nin hem oyunculuk hem de ses performansının çok başarılı olduğu yorumlarını yaptı.

Şarkının kaydı için stüdyoya giren Selin Şekerci, onu da çok heyecanlandıran bu performans için şunları söyledi:

“Daha önce yer aldığım projelerde şarkı söylediğim sahneler oldu ama bu sefer teknik olarak çok daha farklı bir çalışma gerektiriyordu. Şarkıyı kaydetmeden önce o dönemde yapılmış şarkıları dinledim, kelimeleri kullanım şekilleri, artikülasyonları, bastıkları yerler o kadar farklı ve kendine özgü ki her detayıyla o dönemin hissini uyandırmayı başarabilmek için uğraşmak gerekti. Aranjesini Cüneyt Yamaner yaptı o dönemde; hangi enstrümanlar kullanılır, duygusu nasıl olmalıdır gibi unsurları kovaladık. Oyuncu olarak zaman makinesini tecrübe etmek gibi bir şey.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

BluTV (@blutv)’in paylaştığı bir gönderi