Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz ile ilgili o uyarıyı kaçırmayın! Bu hafta farklı!

Sen Anlat Karadeniz ile ilgili o uyarıyı kaçırmayın! Bu hafta farklı!

tarafından zk zk

Atv’de Çarşamba akşamları yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin 51. bölümü yarın akşam heyecanlı bir bölümle ekranda olacak.

Dizinin yeni bölümünden yayınlanan 2. tanıtımda izleyicinin dikkatinden kaçmaması gereken bir küçük uyarı vardı!

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu’nun oynadıkları dizinin yeni bölümünün özetsiz olarak ekrana geleceği yeni tanıtımla ortaya çıktı.

Televizyongazetesi/Detay – Geçtiğimiz sezonda ve bu sezonun başında reytingleri hayli yüksek olan dizinin düşüşe geçtiği gözleniyor bir süredir.

Diriliş Ertuğrul ile kafa kafaya mücadele veren dizi, Star TV’de Burcu Biricik ve Barış Arduç’un oynadıkları Kuzgun dizisinin de gelmesiyle birlikte reyting kaybına uğramaya başladı.

Diziden Vedat’ın ayrılması ve hikayeye başka kişilerin dahil olması, alışıldık hikayesinden uzaklaşılınca reytingleri de etkiledi.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle AB’de 13. sırada yer alan dizi, Total’de ise 3. sıradaydı.

Bu nedenle dizinin bu hafta özetsiz olarak yayınlandığı düşünülüyor.

İşte 51. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Vedat’ın gönderdiği videoyu izleyen Nefes ultrasona girer. Her şeyin yolunda olduğunu öğrenince derin bir nefes alırlar. Şimdi Nefes için vakit hamileliğin tadını çıkarma vaktidir.

Murat, Mustafa’ya olan öfkesiyle yanlış kişilerle yakınlık kurar. Toyluğu ve hırsı yüzünden gözleri körleşen Murat, düşmanın eline tüm hayatını kökünden değiştirmeye yetecek bir koz verdiğinin farkında bile değildir.

Mustafa onu bekleyen felaketi hissetmiş gibi, gemiye çıkmadan önce herkesten helallik alır.

Kaleli Bir Karadeniz’in karanlık sularına gömülürken, Asiye Mustafa’yı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır.