Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz tüm listeleri alt üst etti! Dizilerde en yeni düşenler ve çıkanlar listesi!

Sen Anlat Karadeniz tüm listeleri alt üst etti! Dizilerde en yeni düşenler ve çıkanlar listesi!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz tüm listeleri alt üst etti! Dizilerde en yeni düşenler ve çıkanlar listesi! 7

ADI ZEHRA (Fox Tv) :

Bu hafta 24 Şubat Cumartesi akşamı yeni bir drama dizisi başlıyor. Yapımcısı NTC Medya (Mehmet Yiğit Alp) ve yönetmeni Taner Akvardar, senaryosounu Bekir Baran Sıtkı, Murat Emir Eren, Rana Namatlıoğlu birlikte yazıyorlar.

Oyuncu Kadrosunda : Zeynep Çamcı (Zehra Şimşek – Hande Kurdoğlu), Ali Can Yücesoy (Serkan Kurdoğlu), Hatice Aslan (Şule Kurdoğlu), İnanç Konukçu (Kadir Keltikli), Seda Güven (Ceren Kurdoğlu), Hakkı Ergök (Nadir Yaman), Emre Kıvılcım (Genco Yaman), Ali Meriç (İsmail Şimşek), Güneş Hayat (Şermin Şimşek), Sohel Altan Gol (Salih Şimşek), Ülkü Hilal Çiftçi (Mine Kurdoğlu) yer alıyor.

Konu: Frankfurt’da tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen, 22 yaşındaki Zehra’nın, Almanya’daki yoksul ve bağnaz ailesinin evinde başlayıp, İstanbullu zengin bir ailenin sırlarla ve korkunç bir suçla gölgelenmiş konağında devam eden inanılmaz öyküsü. Dizinin çekimleri Almanya’da başlamış, İstanbul’da devam etmiştir.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar – Mililyet Blog