Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’den Güvercin dizisine, Mehmet Ali Nuroğlu bildiğiniz gibi!

Sen Anlat Karadeniz’den Güvercin dizisine, Mehmet Ali Nuroğlu bildiğiniz gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Vedat karakterini Güvercin dizisindeki Kenan ile unutturan Mehmet Ali Nuroğlu, yeniden eski hallerine dönüş yaptı.Güvercin dizisinde anlayışlı, çözüm odaklı, kibar ve beyfendi bir karaktere hayat veren Nuroğlu, sonunda senaristler tarafından eline verilen silah ile yine Sen Anlat Karadeniz’deki Vedat günlerine dönüş yaptı. İzleyiciler tam da Vedat’ı unutmaya başlamıştı ki, Güvercin dizisinde adeta yeniden ortaya çıktı.Tabii ki Kenan’ın şiddeti Vedat gibi olmayacaktır diye düşünüyoruz. Güvercin dizisinin 22 Mart Pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de yayınlanacak 14. bölümünde neler yaşanacağı merak konusu.

Annesi İsmihan’ı yeni toprağa veren Kenan, şimdi de kardeşi Ökkeş’i kaybetmesi gerçeğiyle karşı karşıyadır. Ökkeş’in durumu, dağılma aşamasına gelmiş Cibranoğulları’nın bir araya gelmesini sağlasa da, bu birlik çok da uzun sürmeyecektir.

Sen Anlat Karadeniz'den Güvercin dizisine, Mehmet Ali Nuroğlu bildiğiniz gibi! 9

Nimet’in açtığı yeni belalar yüzünden aileyi şimdi daha zor ve acı günler beklemektedir. Kenan Zülüf’ün bütün yalvarmalarına rağmen, bir Cibranoğlu olarak Ökkeş’i bıçaklayıp kaçan Murat’ın peşine düşmeye kararlıdır. Bugüne kadar hep sağduyulu olmayı seçen Kenan, yaşadığı acıyla büyük bir ikilem içinde kalacaktır.

Sen Anlat Karadeniz'den Güvercin dizisine, Mehmet Ali Nuroğlu bildiğiniz gibi! 10

Antep’te kalmayı seçen İpek’in de Kenan konusunda umutları tükenmek üzeredir. Kenan’dan bütün malı mülkü üzerine aldığını ve geleceğini tamamen garantilediğini düşünen Kevsa, öğrendiği gerçek karşısında hiç beklenmedik bir teklife evet diyecek; bu da yeni olayların başlangıcı olacaktır. Ailesine sahip çıkmak için onların başında olması gerektiğinin farkına varan Kenan, zor bir karar vermek durumundadır.

Sen Anlat Karadeniz'den Güvercin dizisine, Mehmet Ali Nuroğlu bildiğiniz gibi! 11

Yapımcılığını Pastel Film, Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği, oyuncu kadrosunda; Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Osman Albayrak, Genco Özak, Toprak Sağlam, Eslem Akar, Berke Üsdiken, Gülen Kahraman, Işıl Dayıoğlu, Dilan Telkök, Ayşegül İşsever, İdil Memi, Sabri Memi, Enver Akbaş, Tolga Pancaroğlu ve Gözde Fidan’ın yer aldığı Güvercin’in öyküsü Gaziantep’te geçiyor.

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu dizinin senaryosunu Öykü Gül Gürsoy, Halil Özer, Ayşin Akbulut, Feza Doğru, Mert Meriçli, Leyla Uslu Oter kaleme alıyor.