Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in fan kitlesi dillere destan olacak anlara imza atıyor!

Sen Anlat Karadeniz’in fan kitlesi dillere destan olacak anlara imza atıyor!

tarafından zk zk
Sezona bol sürprizle gelmeye hazırlanan Sen Anlat Karadeniz’in setinden manzaraları, Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan yazdı.

Karadeniz ziyareti sırasında dizinin setine de uğradığını anlatan Doğan, yeni yönetmen Veli Çelik ve diğer yönetmenler Osman Sınav ile Yusuf Ömer Sınav arasındaki uyuma da dikkat çekti.

Doğan yazısında, Sen Anlat Karadeniz hayranlarının çekimler sırasında sette oyuncularla fotoğraf için beklediğini de belirtirken, Yusuf Ömer Sınav’ın seyirci taklitleri yaptığını da vurguluyor.

İşte Oya Doğan’ın Sen Anlat Karadeniz setinden verdiği detaylar:

“Oğlumu izlemek keyif veriyor

Veli Çelik yanımıza geliyor. Osman Sınav’la daha önce pek çok proje de çalıştığı için ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Yeni mekanlar bulmuş, onları anlatıyor. Spoiler vermek yasak, o nedenle susuyorum. Yusuf Ömer Sınav’la ilk kez tanışıyoruz. Baba-oğul çalışmak çok zordur. O yüzden ikisinin ilişkisini dikkatle inceliyorum.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Yusuf Ömer babasına karşı inanılmaz saygılı. Sette her an ona “Hocam” diyor. Asla baba dediğini duymadım. “Zor değil mi?” diye soruyorum. Yusuf Ömer; “Artık değil. Çünkü ben Osman Hoca’yı çok iyi tanıyorum. Yıllarca setlerde onun asistanlığını, asistanlarının asistanlığını yaptım.” Ne olursa olsun son tahlilde bir baba-oğul çatışması oluyordur mutlaka…

Sen Anlat Karadeniz'in fan kitlesi dillere destan olacak anlara imza atıyor! 7

Yusuf Ömer, “İşte tam o noktada birbirimize bakıp yapımcı-yönetmen ilişkisi yaşamaya başlamamız gerektiğini anlıyoruz” diyor. Osman Sınav söze atılıyor. “Ben sete geliyorum işimizin başındayım ama oğlumun iyi bir yönetmen olduğunu izlemek benim için en büyük keyif.”

Karadeniz şivesi yapıyor

Biz sohbet ederken hastanenin etrafı kalabalıklaşıyor. Dizinin inanılmaz büyük bir fan kitlesi var. Hepsi sevdikleri oyuncuyla bir kare fotoğraf çektirmek için saatlerce bekliyorlar. Ortaya tabii ki Karadeniz fıkrası gibi detaylar çıkıyor. Yusuf Ömer Sınav çok iyi Karadeniz şivesi yapıyor. Birkaç seyircinin taklidini de çok güzel yapıyor. Yönetmenler arasındaki uyum şahane!