Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya’ya Şirin rolü öyle bir yapıştı ki, hiçbir rol izleyiciyi kesmiyor!

Seray Kaya’ya Şirin rolü öyle bir yapıştı ki, hiçbir rol izleyiciyi kesmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya, Mahkum’da avukat Cemre olarak yeniden ekranda… Bir oyuncu için belki de kariyerindeki en kötü şey, bir rolün üzerine fazlasıyla yapışmasıdır… Bu duru

İşte Seray Kaya da bu durumu köküne kadar yaşıyor… Çünkü Şirin karakteri o kadar etkili ve o kadar akılda kalıcı oldu ki, kimse oyuncunun yeni rollerine alışamadı…

Kadın dizisi 3 sezon sürdü ve Seray Kaya bu yapım ile birlikte büyük çıkış yaptı. Psikopatlıkları ve bencillikleri ile Şirin karakteri dizi dünyasının en çirkef karakterlerinden birisi oldu.

Seray Kaya'ya Şirin rolü öyle bir yapıştı ki, hiçbir rol izleyiciyi kesmiyor! 9

Seray Kaya, bu rolü çok başarılı canlandırınca da artık ekranda hangi rolde yer alsa izleyiciler bundan tatmin olmuyor.

1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Seray Kaya, ilk olarak 2014 yılında Kocamın Ailesi dizisinde Miray karakteri ile setlere adım attı. Gülümse Yeter dizisinden sonra ise Kadın projesi geldi. Dünyanın birçok ülkesinde de yayınlanan Kadın ile büyük popülerlik yakalayan Seray Kaya, Kuruluş Osman dizisinde Lena Hatun olarak izleyicilerle buluştu.

Seray Kaya'ya Şirin rolü öyle bir yapıştı ki, hiçbir rol izleyiciyi kesmiyor! 10

Bu sezon ise oyuncuyu Mahkum isimli dizide Avukat Cemre Uysal karakterinde izliyoruz. Kadın dizisiden sonraki iki projede de iyi performanslar ortaya koyan oyuncu, ne yazık ki, Şirin karakterinin etkisinde olan izleyicilerden yeterince ilgi görmüyor.

Cemre rolü de Şirin’in gölgesinde kaldı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, “Şirin karakterinde oyunculuk olarak çok iyiydi. Burada beğenmedim” şeklinde birçok ifade bulabilirsiniz.

Seray Kaya'ya Şirin rolü öyle bir yapıştı ki, hiçbir rol izleyiciyi kesmiyor! 11

Seray Kaya, Mahkum dizisinde kendisinden beklentileri en iyi şekilde karşılıyor olsa da herkesin aklına yerleşen Şirin performansı nedeniyle, ünlü oyuncu hep gölgede kalıyor.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Aklıma o kadar çok Şirin diye kazınmış ki, saçlarına bile alışamadım.”