Ana sayfa Sosyal Medya Seray Sever’in ikiz kızlarını gören hayranları dönüp dönüp bir daha baktı!

Seray Sever’in ikiz kızlarını gören hayranları dönüp dönüp bir daha baktı!

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay –Geçtiğimiz Nisan ayında ikiz bebek dünyaya getiren oyuncu ve sunucu Seray Sever, kızlarının ilk fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı..

Üç yıl önce Eray Sünbül ile nikah masasına oturan Seray Sever, ikiz bebekleri olacağı müjdesini de sosyal medyadan vermişti. Kısa bir süre önce bebeklerini kucağına alan Seray Sever ilk kez anne olmanın heyecanını yaşadı.

Eşi ve ikiz kızları Sofia ve Alya ile objektif karşısına geçen Seray Sever,  instagram hesabından da paylaştığı fotoğraflara;  “Allah’ım nazarlardan korusun. Alya’m ve Sofia’m. Nefesim, kalp atışım . Kızlarımızın ilk fotoğrafları. Her saniye aşkla, heyecanla, duygu dolu geçiyor… Rabbim bütün evlatlarımızı korusun bizlere bağışlasın bizleri de onlara…” notunu düştü.

Seray Sever'in ikiz kızlarını gören hayranları dönüp dönüp bir daha baktı! 8

Seray Sever ‘in paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Oyuncunun hayranları fotoğraflara, ‘Maaşallah Allah analı babalı büyütsün’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Doğumuna günler kala babası Tamer Sever’in ölümüyle yıkılan Seray Sever  geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yaşadığı zor günleri şu sözlerle anlatmıştı; “Hastaneden 20 gün sonra çıktım. Operasyonum çok meşakatli idi. Başka ellerde olsam çıkamayabilirdim. Benim kendimle alakalı sorunlardan kaynaklı  3,5 saat sürdü operasyon. Çocukları hızlıca alıp ondan sonra beni toparlamaya başladılar. 10 ünite kan aldım.

Seray Sever'in ikiz kızlarını gören hayranları dönüp dönüp bir daha baktı! 9

Ameliyathaneye girerken bu kadarını bilmiyordum. Hastaneye gitmeden iki kalça kemiğimin yanlara doğru açıldığını gördüm. Sabah 05.00’te hastanedeydim. Doktor ‘Seray hastaneye gelsin, sakın bir şey yemesin’ diyor. ben ‘Hayır çocukları Boğa Burcu yapacağım, yarın gideceğim hastaneye’ diyorum.

İçeride 20-25 kişi vardı. En büyük ameliyathanedeydik. Önce ‘Buradan sağ salim çıkarsam çocuklarımla bir adak adayayım’ dedim. Sonra ‘Tamamen tesimiyetteyim, gidersem babamın yanına, kalırsam çocuklarımın yanına…’ diye düşündüm.”