Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serdar Ortaç sonunda çıldırdı, instagram hesabını kitledi!

Serdar Ortaç sonunda çıldırdı, instagram hesabını kitledi!

tarafından ker_def

Son dönemde ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile işe Choloe Loguhnan arasında sorunlar olduğu haberleri magazin basınında yer almaktaydı.

Ortaç’ın eşi ile boşanacağı iddialarının yanı sıra, aralarının düzeldiği ve boşanmaktan vazgeçtikleri dedikoduları da magazin gündemindeydi. Tüm bu iddialar karşısında bir süredir suskun olan Serdar Ortaç, adeta çıldırdı.

Serdar Ortaç, instagram hesabından paylaştığı mesaj ile hem iddiaları yalanladı hem de hesabını kısıtlı yaparak tavrını gösterdi.

Serdar Ortaç’ın mesajı şöyle:

“Arkadaşlar bugün tekrar haberler ortaya çıktı. Dün boşanıyor diyorlardı bugün yine sabah şimdi de Serdar Ortaç’ın hanımı kürtaj oldu o yüzden Serdar Ortaç onu boşamak istiyor diye haberler çıktı.Bir kadın başka bir kadına böyle bir konuda nasıl konuşabilir? Boşanma konusunda bir sürü dedikodu olabilir ama bu tür bu kadar çirkin bir şey olmaz. Karımın kürtaj olduğu haberi bu son nokta ve çirkin çok çirkin. Böyle şeyler söylenmez. Bunu söylemesi bile o kadar çirkin ki ‘kürtaj oldu o yüzden boşuyor onu’ falan… Yalan, yalan, yalan.”

Ortaç’ın ‘yalan yalan yalan’ diyerek isyan ettiği açıklamaya karşın gazeteci Eylem İpek ise dikkat çeken bir açıklama yaptı.

İpek, “Sevgili magazinseverler, Serdar Ortaç’ın avukatına ‘Beni boşa bu kadından’ dediği ve içinde kürtaj konusunun geçtiği ses kaydı ve benim kendisiyle program sonrası yaptığım görüşmenin ses kaydı bende mevcut” diyerek konuya farklı bir boyut getirdi.