Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serenay Sarıkaya’nın yeni projesi ölü mü doğuyor!

Serenay Sarıkaya’nın yeni projesi ölü mü doğuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, şu aralar Cem Yılmaz ile aşkı ile gündemde. Magazin sayfalarında bu aşkla ilgili boy boy haberler bulabilirsiniz. Ancak bir de dikkat çeken dip not var. Sarıkaya’nın acıların kadını Bergen’in hayatını canlandıracağı filmin vizyon tarihi 27 Kasım 2020 olarak duyuruldu.

Filmin daha hazırlıkları sürüyor, yani çekimlerine başlanmadı bile. Ancak vizyon tarihi şimdiden belli olmuş. Bu durumu köşesine taşıyan Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, hikaye ne kadar acıklı olursa olsun, Serenay Sarıkaya’da ne kadar iyi performans sergilerse sergilesin gençlerin bu filmi gitmesi için bir sebep göremediğini belirtiyor.

Neden mi? Çünkü Bergen bugün 40 yaş ve üstü insanlarda karşılığı olan bir şarkıcı… Gençler ise onu pek de tanımıyor.

Ali Eyüboğlu, yazısında şu soruyu sormakta: “Bergen, 40 yaş ve üstündekilerin tanıdığı bir şarkıcıydı, ama onun ölümünden (1989) sonra doğan Serenay Sarıkaya ve gençlerde bir karşılığı yok. Serenay Sarıkaya, gençler gibi benim de başarılı bulduğum bir oyuncu. Peki gençler, Serenay’ın hatırına tanımadıkları Bergen’in hayatını izlemek için sinemaya gider mi?”

İşte bu soru önemli… Sarıkaya’nın Cem Yılmaz aşkının filme katkısının olmayacağını ifade eden Eyüboğlu, vizyon tarihinin daha çekimler yapılmadan açıklanmasını da garip bulduğunu ifade ediyor.