Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi bitti, Özge Özpirinçci uzun süre yok! Yeni projesi bambaşka!

Kadın dizisi bitti, Özge Özpirinçci uzun süre yok! Yeni projesi bambaşka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, 3 sezon boyunca Kadın dizisinde Bahar karakterine hayat verdi. Oyuncu başarılı performansı ile de büyük beğeni topladı. Ayrıca yaz aylarında çekimleri yapılan Biz Böyleyiz filmiyle de sinemada yeteneğini sergileyen oyuncu, youtube’da katıldığı Pelin Kaya’nın programında yeni projesini açıkladı.

Özge Özpirinçci’den dizi bekleyen hayranları bir süre daha beklemek durumunda. Zira oyuncunun hedefinde dizi veya sinema filmi yok. Özpirinçci, tiyatro sahnesinde kendini göstermek istiyor.

Oyuncu, “Tiyatro yapacağım inşallah. Tiyatro er meydanı derler, ben de alaylı bir oyuncuyum ama mutfakta piştim.Çok yakın zamanda bilgiler de çıkacak. İbrahim Çiçek ile birlikte yapacağız” açıklamasında bulundu.

Tiyatro sahnesine çıkmak için çok heyecanlı olduğunu da anlatan Özpirinçci, “Herhalde 2020’nin sonbaharında prömiyeri olacak diye düşünüyorum. Benim için ilk defa bir, yeni deneyim. Yine gerçek ve çok sert bir oyun. Herhalde bir süre televizyon olmayacak. Ya dijitale bir şey yaparım, bir de tiyatro yaparım” dedi.

Programı videodan izleyebilirsiniz: