Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu, Yeni Hayat dizisine yüreğini koydu!

Serkan Çayoğlu, Yeni Hayat dizisine yüreğini koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni Hayat dizisi, koronavirüs pandemisinde çok ekstra yükselmeler olmaz ise Temmuz ayının ortalarında sete çıkacak. Dizinin ilk iki bölümü hazır. Eylül ayına kadar da stok bölümlerin çekilmesi planlanıyor. Eğer pandemi sürecinde farklı gelişmeler yaşanır ise bu planlama değişebilir.

Serkan Çayoğlu ile Melisa Aslı Pamuk’u başrolde buluşturan proje bir bodyguard hikayesi… Ancak farklı bir teması olacak, bambaşka bir hikaye izleyicilerin karşısına çıkacak. Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın da dizinin diğer başrol isimleri…

Kanal D ekranında yayınlanacak olan Yeni Hayat, heyecanla bekleniyor. Projenin hazırlık aşamasında ise Serkan Çayoğlu’nun rolü için büyük titizlikle çalıştığı ortaya çıktı. Karga Seven Pictures yapımcılarından Ümmü Burhan, katıldığı instagram canlı yayınında ünlü oyuncuyu övdü.

Yapımcı, “Serkan Çayoğlu, çok çalışkan bir oyuncu. Hem yüreği çok güzel hem müthiş aşkla yapıyor işini. O kadar çalışkan ki, bu proje için hiç durmadan çalıştı. Farklı ne çıkartabilirim, ne yapabilirim, ne katabilirim diye… Süper. Onu Börü’de de böyle görmüştüm” diye konuştu.

Serkan Çayoğlu’nun bir önceki dizisi Halka’da da çok iyi olduğunu hatırlatan Ümmü Burhan, her projesinde oyunculuğunun üstüne koyarak ilerleyen bir isim olduğunu ifade etti.