Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinin başına dert oldu, Hekimoğlu dizisi de nasibini aldı!

Avlu dizisinin başına dert oldu, Hekimoğlu dizisi de nasibini aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de yayınlanan Avlu dizisine gösterilen tepkinin aynısı Hekimoğlu dizisinde de yaşandı. Avlu dizisinin çalışmalarının yapıldığı 2018 yılında daha ilk fragman yayınlandığı zaman gardiyanlardan büyük tepki gelmişti. O dönemde Star TV’de yöneticilik yapan Ümmü Burhan, bir meslek grubu ile ilgili hikaye anlatmanın zorluklarına değindi.

Katıldığı instagram yayınında konuşan Ümmü Burhan, yapımcı olarak yer aldığı Hekimoğlu dizisinde de Avlu ile benzer bir tepki aldıklarını anlattı. Bu durumu anlamakta zorlandığını belirten Ümmü Burhan, Türkiye’de meslekler üzerinden bir hikaye anlatmanın çok zor olduğunu açıkladı.

Avlu dizisinin başlarında gardiyanlardan gelen tepkilerin sonrasında Hekimoğlu’nda ise bir doktor ile tıbbi tanıtım temsilcisi (mümessil – reprezant) arasında yaşanan aşk sahnesi büyük tepkiye sebep olmuştu.

Karga Seven Pictures yapımcılarından olan Ümmü Burhan, bu iki dizide karşılaştığı meslek gruplarının tepkisini şu sözlerle değerlendirdi:

“Meslek gruplarının dizileri tutuyor, iyi işlendiği sürece… Hiçbir mesleğe bulaşamıyorsun. Herkes, ayaklanma peşinde oluyor. Biz Hekimoğlu’nda mümessillere ilişkin herhangi bir kötüleme, çirkinlik, onları aşağılama… Asla böyle bir şey değildi. Bir doktor ile mümessilin yemeğe çıkması, birlikte olması kadar doğal bir şey olamaz. Bunların meslekleri bu diye birlikte olmasın mı? O kadar tuhaf şeyler aldık ki, inanamadık. Aynı şeyi Avlu da yaşadık biz. Avlu daha yayına girmedi. Sadece teaserlar yayına başladı. birden bire infaz memurlarından… Toplanıp Ankara’ya gittik. Adalet Bakanlığı ile ortak çalışma yürütüyoruz. Niye biz sizi kötü gösterelim, niye böyle bir şey olsun. Dizide çok zor, meslek grupları…”