Ana sayfa Dizi İzle Sev Yeter 6 Mayıs Pazartesi 228. Bölümde Shagun, İshita’ya nefretini döküyor!

Sev Yeter 6 Mayıs Pazartesi 228. Bölümde Shagun, İshita’ya nefretini döküyor!

tarafından ker_def

Sevilen Kanal 7 dizisi Sev Yeter 6 Mayıs Pazartesi günü 228. yeni bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Sev Yeter dizisinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Sev Yeter’de 228. bölümden detaylar şöyle: Shagun İshita’ya karşı tüm nefretini döker. Onun sözleri karşısında şok olan İshita Mihir’i Alya konusunda uyarır. Mihir’in tepkisi ne olacak?

Shagun ve İshita yıllar sonra yüzleşir. Shagun İshita’ya her şeyi elinden aldığı için öfkesini kusar. Raman’ı geri alacağını söyleyen Shagun bu uğurda çocuklarını da kullanacağını belirtir. İshita duyduğu sözler karşısında şok olur. Shagun Alya’nın Mihir’le yakınlaşması için elinden geleni yapar.

Fakat planı ters teper ve Mihir çok öfkelenir. İshita sonunda Mihir’in karşısına çıkar ve Alya’nın duygularından bahseder. Duyduklarına inanamayan Mihir Alya’ya karşı nasıl bir önlem alacak?

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter hafta içi her gün 00:45’te Kanal 7’de…

Künye:

Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza Senarist: Ritu Bhatia Türü: Romantik, dram