Ana sayfa Dizi İzle Sev Yeter 8 Nisan Pazartesi 209. Bölüm Fragmanı İzle

Sev Yeter 8 Nisan Pazartesi 209. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Sev Yeter dizisinin 8 Nisan Pazartesi günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanan 209. bölümde neler olacağı merakla bekleniyor.

Sevilen dizi Sev Yeter 8 Nisan Pazartesi tarihli 209. bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter hafta içi her gün 21:20’de Kanal 7’de…

Son yayınlanan 208. bölümde neler olmuştu?

Ruhi İshita ve Raman’dan kendisini Pihu’ya tercih ettiklerini söyleyerek tüm nefretini kusar. Niddhi’nin yanında kalmak istediğini söyleyen Ruhi herkesi şok eder. Fakat İshita ile Raman kızlarından vazgeçmez ve onu geri kazanmak için ellerinden geleni yapar. İshita en son Ruhi’nin karşısına çıkar ve ona kendi kızı olduğunu hatırlatır.

Ruhi’yi kendilerinden kaçırdığı için Niddhi’yi mahkemeye veren Bhala ailesi hakimin karşısına çıkar. Ruhi Niddhi’yi savunsa da Bhala ailesinin avukatı gerçekleri anlatır. Mahkeme arasında Pihu’yla yakınlaşan Ruhi’nin kararı değişecek mi?

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Mohabbatein
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza
Senarist: Ritu Bhatia
Türü:Romantik, dram