Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci için koronavirüs hiçbir şey değiştirmedi!

Sevda Erginci için koronavirüs hiçbir şey değiştirmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sevda Erginci, bu sezona Sevgili Geçmiş dizisinde başladı. Ancak dizi reyting sıkıntısı nedeniyle sadece 8 bölüm sürebildi. İpek karakterini canlandıran oyuncu, yeniden ekrana dönünce hayranları çok sevinmişti.

2 sezon Yasak Elma dizisinde izlediğimiz Sevda Erginci, Sevgili Geçmiş ile çıkış yakalayamadı. Oyuncu, Aralık ayından bu yana evde ve bu sürede de yapamadığı bir çok işi yaptı. Koronavirüs salgını nedeniyle birçok kişi kendini evinde karantinaya alıyor. Sevda Erginci ise normal halinin bu olduğunu ve evde kalmayı çok sevdiğini söyledi.

Youtube’da Hürriyet gazetesinin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, evde vaktinin nasıl geçtiğini anlamadığını söyledi. Zamanın kendisine yetmediğinden bahseden Sevda Erginci, “Ben zaten hep evdeyim. Benim için çok bir şey değişmedi. Normalde de hep evde vakit geçiriyordum. Evde vakit geçirmeyi çok seviyorum. Uğraşacak çok şey buluyorum. Bana gün bile yetmiyor. Bırakın sıkılmayı. Kitap okuyorum, dizi ve film izliyorum. 3 kedim ve 1 köpeğim var onlarla ilgilenmek uzunca bir vaktimi alıyor” diye konuştu.

Havaların güzelleşmesiyle bahçesindeki işlere da başlayan Sevda Erginci, ayrıca seramik yapıyor. Pandemi öncesinde seramik kursuna giden oyuncu, şimdi bu çabasına evde devam ediyor.

Sevda Erginci, “Çok sık çalışıyorum. Çalışma aralarım az oluyor. O yüzden de çok alışığım yoğun tempoda olmaya. Aralık’ta iş bitti, o zamandan beri benim için uzun bir süreç geçti” diye konuştu.

Zaman zaman sosyal medyada paylaşımda bulunan oyuncu, yeşillikler içinde, huzur dolu aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Sevda Erginci için koronavirüs hiçbir şey değiştirmedi! 7