Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci’yi Nizamı Alem sınavı bekliyor!

Sevda Erginci’yi Nizamı Alem sınavı bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sevda Erginci, önceki sezon Yasak Elma dizisinde Zeynep karakteri ile büyük beğeni toplamıştı. Hakkında yapılan haberler, sosyal medyadaki yansımalar derken gündemde sıklıkla konuşulan isimlerin başındaydı.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz sezon Sevgili Geçmiş dizisinin başrolünde yer aldı. Önemli bir yapımdı ama 8 bölümde ekrana veda etmek durumunda kaldı. Sevda Erginci de son dönemde pek gündem olmamaya başladı.

TRT1 ekranlarında yeni sezonda Nizamı Alem dizisinin 4 başrol isminden birisi de Sevda Erginci… Buğra Gülsoy, Ekin Koç ve Leyla Lydia Tuğutlu ile başrolde yer alan oyuncu, tarihi bir projede yer almanın da farkını yaşayacak.

Selçuklu devletini anlatan dizinin hazırlıkları devam ediyor. Sevda Erginci’nin kariyeri için Nizamı Alem dizisi önem taşıyor. Oyuncunun performansı ve dizinin geniş kitlelere ulaşması da Sevda Erginci adına önemli bir gelişme olacak.

Ünlü oyuncunun hayranları da bu yapımı merakla bekliyor… Sevda Erginci dizide Ekin Koç ile partner olacak.

Ekin Koç, Selçuklu Sultanı Ahmet Sencer’i canlandıracak. Sevda Erginci ise Turna karakteri ile yapımda rol alacak. Oyuncu, instagram hesabından paylaştığı son haliyle de göz doldurdu. Takipçilerinden binlerce beğeni ve iltifat alan oyuncu, güzelliği ile göz doldurdu.

Sevda Erginci'yi Nizamı Alem sınavı bekliyor! 7