Ana sayfa Dizi Haberleri Sevgili Geçmiş dizisi herkese ne iyi geldi! Ece Uslu neşe saçıyor!

Sevgili Geçmiş dizisi herkese ne iyi geldi! Ece Uslu neşe saçıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzmir’de çekimleri yapılmakta olan Sevgili Geçmiş dizisinde yer alan ünlü isimlerden birisi de Ece Uslu…

Urla’da devam eden çekimlerden fırsat buldukça tatiline devam eden Ece Uslu’nun keyfi yerine geldi. 25 Ekim Cuma günü ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin çekimleri için İzmir’de bulunan Uslu, doğallığını sergileyen paylaşımı ile dikkat çekti.

“Neşeli miyim, neşeli. İzmir’i seviyorum” diye not yazarak paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, makyajsız en doğal haliyle de beğenileri topladı.

Hayranları, “Çok iyi gördüm sizi” diyerek yeni dizinin oyuncuya yaradığını ifade etti.

Bir başka hayranı ise, “Duru, sade, asil, gerçek güzellik. Allah peh güldürsün” diye yazdı.

İşte Ece Uslu’nun paylaşımı:

Neşeli miyim, neşeli ? İzmir’i seviyorum! ❤️??

Sevgili Geçmiş dizisi herkese ne iyi geldi! Ece Uslu neşe saçıyor! 7

Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk dizinin kadrosunda yer alan isimler…

DİZİNİN KONUSU:

Birbirinden habersiz büyümüş üç kız kardeş bir gün gizemli bir mektup alırlar ve aralarından birinin düğününde buluşurlar. Ama düğün gecesi kendilerini hiç beklemedikleri bir durumun içinde bulacaklardır.

Biri müzisyen, diğeri doktor, bir diğeri ise uçsuz bucaksız üzüm bağlarının sahibi olan üç kardeş o geceden sonra Ege’nin güzel kasabası Güneşli Bahçe’den çıkamazlar ve birlikte yaşamaya mecbur kalırlar.

Bir kriz durumunda oluşan bu mecburiyet hali zamanla yerini kardeşliği, arkadaşlığı ve dayanışmayı keşfetme macerasına bırakır.