Ana sayfa Dizi Fragmanları Sevgili Geçmiş dizisi Türkiye’de tutmadı ama İtalya’da olay oldu!

Sevgili Geçmiş dizisi Türkiye’de tutmadı ama İtalya’da olay oldu!

tarafından ker_def

Sevgili Geçmiş isimli Star TV dizisi, çok iyi başlamıştı. Ancak senaryo sıkıntıları ve reytinglerin de düşük gelmesi yapımın sadece 8 bölüm sürmesine neden oldu. Hızlı bir final yapan dizinin ekibi de bu duruma çok üzülmüştü.

Türkiye’de beklentileri karşılayamayan Sevgili Geçmiş dizisinin İtalya’da yayınlandığını ve çok iyi reytingler aldığını biliyor muydunuz? Dizide suçsuz yere hapis yatan ve hakkında birçok iftira atılan Cahide karakterine hayat veren Ece Uslu, finalden sonra başka bir projede yer almadı.

Dizinin çekimleri İzmir’in Urla ilçesinde yapılmıştı. Bu bölgeye hayran kalan Ece Uslu da İstanbul’daki yaşantısını bırakarak buraya yerleşti.

Oyuncu Hürriyet gazetesindeki röportajında İtalya’da diziye gösterilen ilgi hakkında sorulan soruya yanıt verdi:

Geçtiğimiz sezon yayınlanan diziniz “Sevgili Geçmiş” İtalya’da reyting rekorları kırıyor. Dizinin İtalya’da bu kadar sevilmesini neye bağlıyorsunuz? İtalyanlar size bayılıyor, araya pandemi girdi tabii ama davetler geliyor mu, gitmeyi düşünüyor musunuz?

Ece Uslu: “Evet bu sorunun içinde cevabı bulabiliriz, ama sanırım bana değil diziye hayran olmuşlar ki reyting rekorları kırıyor İtalya’da… Bizler hepimizin de bildiği üzere ekip işi yapıyoruz. Böyle bir süreçten geçmiyor olsaydık yapım şirketiyle bağlantıya geçeceklerini düşünüyorum. Bu organizasyonu da onlar yapardı ve davet olsaydı gitmek isterdim elbette, işimizi seven insanlarla buluşmak alkış niteliğinde besler bizi.”