Ana sayfa Dizi Haberleri Sevgili Geçmiş dizisinde herkesin aklını başından alan karakter!

Sevgili Geçmiş dizisinde herkesin aklını başından alan karakter!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Cuma akşamları izleyicilerle buluşmaya başlayan Sevgili Geçmiş dizisinin bomba gibi bir kadrosu var.

Başrollerinde; Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk’un yer aldığı Star’ın yeni dizisi Cuma akşamları için tercih edilebilecek yapımlar arasına hemen girdi.

İlk bölümü ile beğeni toplayan yapımda çok dikkat çeken bir karakter var. Ekran başında dizinin ilk bölümünü izleyenler ne Sevda Erginci’de ne Melis Sezen de ne de Seçkin Özdemir’de takılı kaldı.

İzleyicilere an farklı gelen ve hikayesini çok merak ettikleri isim Azra karakteri oldu. Özge Özacar’ın muhteşem oyunculuğunda merak unsurunun üzerine en çok yapıştığı karakter olan Azra Yılmaz, daha ilk bölümden izleyicileri kendisine çekmeyi başardı.

Özacar’ı daha önce izlememiş olan birçok kişi “Kim bu? Hangi dizilerde rol almıştı?” sorularını yönetti.

Dizinin en merak edilen ismi oldu. Söylediği şarkı ile de kalplere de seslendi. Hem oyunculuğu hem de sesiyle adeta ekran başındaki izleyicileri mest etti.

Sosyal medyada da hakkında övgü dolu birçok yorum yapıldı.

Peki kimdir Özge Özacar?

1993 yılında İstanbul’da doğan Özge Özacar, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olduktan sonra oyunculuk yapmaya karar verdi. İlk projesi 2014 yılında yayınlanan Hayat Yolunda isimli diziydi.Suzan karakterine hayat veren Özacar, sonrasında ise Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Müge karakterine hayat verdi ve bu rolle de akıllarda kalıcı oldu. Oyunbozan’ra Zeynep, Lise Devriyesi dizisinde Meltem olarak izlediğimiz oyuncu, Meryem dizisinde ise Naz Sargun karakterini canlandırmıştı.

blank

Özacar ayrıca Hababam Sınıfı Yeniden isimli filmde de Didem olarak sinemaseverlerle buluştu.

Sevgili Geçmiş dizisinin Azra’sı olarak büyük beğeni toplayan oyuncu; 1.64 Boyunda, 54 kilo ve akrep burcu.

blank

Azra Yılmaz kimdir?

Üç kız kardeşin kız kardeş olmayanıdır Azra…Bir barda şarkı söyleyerek para kazanır.

Bir albüm yapmak en büyük tutkusudur. Onu bilenler Azra’yı karşılarına almayı pek tercih etmezler; bilirler ki Azra arızadır.

Üç kız kardeşin en küçüğü olan Çilem’le aynı yurtta büyümüştür.

Güneşli Bahçe’ye geldikten sonra ilk karşılaştığı kişi olan Mahir onun dikkatini çeker fakat Mahir’in aslında çocukluğundan bu yana İpek’e aşık olduğunu anlaması çok uzun sürmez.