Ana sayfa Dizi Haberleri Sevgili Geçmiş dizisinin Kenan’ı Burak Yamantürk’ten gelgitli aşk açıklaması!

Sevgili Geçmiş dizisinin Kenan’ı Burak Yamantürk’ten gelgitli aşk açıklaması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Yamantürk, en son Dip dizisinde Emre karakterine hayat vermişti. Yeni sezonda Star TV ekranında yayınlanacak olan Sevgili Geçmiş dizisine katılan Yamantürk, Kenan karakterine hayat verecek.

Ünlü oyuncu, video röportajında karakterini şöyle anlattı:

“Kenan, çocukluğunda başına gelen talihsiz olaylardan dolayı biraz karanlık işlere yönelmek zorunda kalmış bir adam. Sert görünümlü bir adam ama bunun yanında da sempatik ve eğlenceli bir adam.Deren ne kadar içine kapanık ise, Kenan o kadar dışa dönük.İçinden nasıl geliyorsa öyle davranan bir adam.Biraz gel gitli bir aşk olacak diye düşünüyoruz.”

Videodan detayları izleyebilirsiniz:

Burak Yamantürk (KENAN SOYKAN)

Güneşli Bahçe’nin bıçkın delikanlısı Kenan, gayri meşru işlere bulaşmak zorunda kalır. Zamanla kendi ayakları üzerinde durmayı başarır ama yine bildiği, öğrendiği yollarla. Artık alacak tahsilatı, çek senet işleri yapan biridir.Sert görünümünün ardında, nüktedan biri yatar. Başından birçok aşk macerası geçmiştir ama birine bağlanmak ona göre değildir. Ta ki Deren’le tanışana kadar. Kendisinden oldukça farklı bu şehirli kadına âşık olur.