Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam da dillerden düşmeyen o diziyi izleyip dayanamadı ve paylaştı!

Şevval Sam da dillerden düşmeyen o diziyi izleyip dayanamadı ve paylaştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde oynadığı Ender karakteri ile gündemde olan oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam da son günlerde hemen herkesin dilinden düşmeyen Bir Başkadır dizisini izleyenler kervanına katıldı. Oyuncu, diziyle ilgili düşüncelerini, sosyal medya hesabından paylaştı. Özellikle diziyi izleyenlerin ortak düşüncesi olan Öykü Karayel’in oyunculuğuna da övgü yaptı.

Berkun Oya’nın yazıp yönettiği ve Netflix’te geçtiğimiz hafta yayınlanan dizi, pek çok ünlü isim tarafından da beğeni kazandı. Diziyi izleyenler, sosyal medyada övgü dolu yorumlar yapıyorlar.

Başrollerinde Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Defne Kayalar, Tülin Özen, Alican Yücesoy, Settar Tanrıöğen gibi oyuncular yer alıyor. Özellikle başroldeki Öykü Karayel’in oyunculuğu ise ön plana çıkmakta.

Netflix Türkiye’nin yerli yapımları arasında şimdiye kadarki en iyisi olduğu görüşü de pek çok kişi tarafından paylaşılmakta.

Adeta Türkiye’nin bir panoraması gibi ifade edilen dizide, hemen her kesimden karakter yer alıyor. Özellikle birbirini ‘öteki’ olarak gören insanları yakınlaştıran, empati kurmaya çağıran dizi son günlerde hemen her yerde konuşuluyor.

Şevval Sam da diziyi izledikten sonra sosyal medyadan dayanamayıp yorum yapanlar arasında yer alıyor. Heyecanla izlediğini anlattığı satırlarda, Berkun Oya ve Öykü Karayel ile birlikte emeği geçenlere de teşekkürlerini ve tebriklerini böyle sunuyor…

Şevval Sam da dillerden düşmeyen o diziyi izleyip dayanamadı ve paylaştı! 7