Ana sayfa Sosyal Medya İşte Aslıhan Güner’in bebeklik hali ve annesi…

İşte Aslıhan Güner’in bebeklik hali ve annesi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.cm/Detay – Şimdilerde Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinde Yıldız karakteriyle ekranlara geliyor Aslıhan Güner. Oyuncunun Karadenizli Yıldız karakteriyle gönülleri fethetmeye devam ettiği süreçte, sosyal medyasından yaptığı paylaşımlar da takipçileri tarafından ilgiyle izleniyor. Daha önce başka projelerde de yer almasına karşın, Kuzey Yıldızı dizisi ile hayran kitlesini de katlayarak büyütüyor oyuncu.

Başarılı oyunculuğu ile herkesi tam bir Karadeniz kadını olduğuna da inandıran oyuncu, saçlarını da dizi için kırmızıya yakın bir kızıla boyatmasından sonra daha çok dikkatleri çekti.

Aslen Malatyalı olan oyuncuyu pek çok kişi Karadenizli sanıyor ama kökenleri Malatya ve Sivas’a dayanmakta. İstanbul doğumlu olan oyuncu, kendisi gibi oyuncu olan Mert Kılıç ile evli.

Aynı zamanda Yasemin, Neslihan ve Yiğit isimli üç de kardeşi var. Oyuncu zaman zaman kardeşleriyle ve annesiyle fotoğraflarını da instagram’dan paylaşmakta.

İşte Aslıhan Güner'in bebeklik hali ve annesi... 8

Ağustos ayında babasını kaybeden Aslıhan Güner, bir kaç hafta sonra başlayan dizinin setine dönerek çalışmalara başlamıştı. Zaman zaman ailesiyle bir araya gelerek zor günleri birlikte atlatmaya çalıştıkları görülen Güner ailesinin birbirlerine çok bağlı oldukları da oyuncunun paylaşımlarından görülmekte.

Şu sıralar Ordu’da çekimlerde olan oyuncu, annesinin doğumgününü sosyal medyadan kutladı. Oyuncunun yıllar önce kendisi bebekken çekilen bir fotoğrafıyla yaptığı paylaşımı aşağıda görebilirsiniz…

İşte Aslıhan Güner'in bebeklik hali ve annesi... 9