Ana sayfa Dizi Haberleri Şimdi neler olacak? Yasak Elma’ya yeni bir karakter geliyor!

Şimdi neler olacak? Yasak Elma’ya yeni bir karakter geliyor!

tarafından ker_def

Fox TV’nin entrikalarıyla yalan rüzgarına dönen dizisi ‘Yasak Elma’ bu hafta 36. bölümüyle ekrana geldi. Kadrosunda Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam, Sevda Erginci, Onur Tuna gibi oyuncuların yer aldığı dizinin bu bölümüne Yıldız’ın Kemal’e kurduğu tuzak damga vurdu.

Diziden ayrılacağını açıklayan Sarpcan Köroğlu’nun canlandırdığı Kemal, Yıldız’ın oyunu nedeniyle otelde başka bir kadınla yakalandı ve eşi Zehra’yı aldatıyor konumuna düştü.

Öte yandan yaptığı yatırım ile de beklediğini yakalayamayan Kemal zarara uğradı ve bu nedenle Halit tarafından sert bir tepkiyle karşılaştı.

Tüm bu gelişmelerden sonra Kemal’in diziye nasıl veda edeceği merakla beklenirken bu bölümde yeni bir karakterin de sinyalleri verildi.

Şimdi neler olacak? Yasak Elma'ya yeni bir karakter geliyor! 8

Kemal’in hatasından sonra çok sinirlenen Halit Yıldız’a şirketi emanet edebileceği bir CEO’dan söz etti. Yurt dışındaki CEO’yu arayıp Türkiye’ye çağıracağını söyledi.

Bu CEO karakterinin de dizinin kadrosuna katıldığı geçtiğimiz haftalarda duyurulan Barış Kılıç olacağı akıllara geldi.

Bakalım, Barış Kılıç gerçekten Halit’in söz ettiği CEO karakteri olarak mı kadroya dahil olacak yoksa bambaşka bir karakteri mi canlandıracak?

İzleyicinin en merak ettiği nokta ise; bu yeni karakterin entrikalarıyla sosyal medyada zaten esprisi konusu haline gelen dizideki dengeleri nasıl değiştireceği ve diziye neler katacağı?

Şimdi neler olacak? Yasak Elma'ya yeni bir karakter geliyor! 9