Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sinem Kobal’dan Romantik Komedi 3 filmiyle ilgili şaşırtan açıklama! Meğer durum bambaşkaymış!

Sinem Kobal’dan Romantik Komedi 3 filmiyle ilgili şaşırtan açıklama! Meğer durum bambaşkaymış!

tarafından zk zk
Sedef Avcı ve Burcu Kara ile birlikte oynadıkları Romantik Komedi filminin 3.sünde oynaması beklenen Sinem Kobal’ın istediği ücreti alamayınca kadrodan çıkarıldığı iddiaları gündeme gelmişti.

Ancak Sinem Kobal’ın bağlı olduğu ajans olan İD İletişim’den yapılan açıklama, durumun çok farklı olduğunu ortaya koydu.

Açıklamada, Kobal’ın prensipte anlaşıp sözleşme aşamasına geldiği filmin, yapımcı tarafından aniden iptal edildiği belirtiliyor.

İşte o açıklama:

“Değerli basın mensupları,

Sinem Kobal ve “Romantik Komedi 3” filmi süreci ile ilgili açıklamamızdır;

Romantik Komedi serisi, oyuncumuz Sinem Kobal’ın severek içinde olduğu, gişe başarısı yakalamış filmlerdir. İki yıldan beri bu serinin devam filmi niteliği taşıyacak olan “Romantik Komedi 3” filmiyle ilgili yapım şirketi Boyut Film ve proje süpervizörü Ceren Aslan ile kendilerinin talebiyle çeşitli görüşmelerimiz oldu. Bu süreçte medyada konu ile ilgili yapılan, duyumlara dayanan ve hiçbir kaynağa dayandırılmayan haberlerde oyuncumuz Sinem Kobal’ın fotoğrafı ve ismi kullanıldı . Çoğu gerçek dışı olan bu haberlerle ilgili bir açıklama yapmak gereği doğdu. Sinem Kobal, bugüne kadarki her aşamada görüşmelerini projenin tasarımcısı Ceren Aslan ve senaristi Aslı Zengin ile senaryo üzerine yapmıştır ve tüm görüşmeler tarafların projeye olan inançları yüzünden son derece olumlu sonuçlanmıştır.

Sinem Kobal'dan Romantik Komedi 3 filmiyle ilgili şaşırtan açıklama! Meğer durum bambaşkaymış! 7

Filmin Yapım şirketi sahiplerinden ve yapımcısı Murat Tokat ile her türlü şartta anlaşılmış , ekibe yeni erkek oyuncu dahil edilmiş ve 1 temmuz da sete çıkmak üzere sözleşmeler imza aşamasına gelmiştir.

Yapım şirketi sahibi Murat Tokat, 15 haziranda telefonla arayıp filmin çekimlerini çeşitli sebeplerden dolayı iptal ettiklerini bildirmiştir.

Bunların hiçbirinin muhatabı Sinem Kobal veya şirketimiz değildir. İki kez olmak üzere proje sete çıkma aşamasına kadar getirilip, iptal edilmesi sebebiyle Boyut Film’in yürüttüğü “ Romantik Komedi” süreci bizim için sona ermiştir.

Saygılarımızla”

Proje neden rafa kalktı?

Boyut Film’in bu kararı almasının nedeni “Romantik Komedi 3”le aynı dönemde çekilecek olan “Mucize 2” filminin bütçesi olarak gösterilmişti. “Romantik Komedi 3”ün gişe gelirinin masraflarını karşılayamayacağını düşünen şirket yetkilileri, ellerindeki tüm bütçeyi “Mucize 2”ye harcamaya karar verince diğer projeyi rafa kaldırdı.