Ana sayfa Dizi Haberleri İkinci Bahar, Yeditepe İstanbul, Kurtlar Vadisi, Hanımın Çiftliği! Özgü Namal efsanesi geri dönüyor

İkinci Bahar, Yeditepe İstanbul, Kurtlar Vadisi, Hanımın Çiftliği! Özgü Namal efsanesi geri dönüyor

tarafından ker_def
Yıllardır ekranda olmayan Özgü Namal’dan hayranlarına büyük sürpriz!

28 Aralık 1978 doğumlu olan Özgü Namal, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu… Mutluluk filmindeki rolüyle 44. Antalya Film Şenliği’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ Unvanını almıştı. Aynı rolle 6.Pune Uluslararası Film Festivali’nde de yine ‘En İyi Kadın Oyuncu’ seçilmişti.

Hanımın Çiftliği dizisindeki rolüyle de 2010 yılında 1. İsmail Cem Televizyon Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ olmuştu.

Dizi ve sinema filmi olmak üzere bugüne kadar 38 yapımda yer aldı.

Son dizisi Merhamet’te Narin karakterini 2013 yılında canlandırdı.

İkinci Bahar, Yeditepe İstanbul, Kurtlar Vadisi, Hanımın Çiftliği! Özgü Namal efsanesi geri dönüyor 7

MERHAMET DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

1997 yılında başladığı ekran kariyerinde İkinci Bahar, Yeditepe İstanbul, Kurtlar Vadisi, Hanımın Çiftliği gibi unutulmaz dizilerde rol aldı.

Ancak 2014 yılında ekranlarda tamamen koptu.

2014’te reklamcı Serdar Oral’la aşk yaşamaya başlayan Özgü Namal, bir yıl sonra ilk çocuğu Nefes’i kucağına almıştı.

Kariyerine ara vererek, Köyceğiz’de bir çiftliğe yerleşen oyuncu, ardından ikinci kez anne olmuştu. Çocuklarını yetiştirmek için inzivaya çekilen Namal’ın ekrana döneceği iddia edildi.

Beş senedir kendisine gelen projelere “Hayır” diyen oyuncu, mesleğinden daha fazla uzak kalamadı. Namal’ın bir dizide evli ve iki çocuk annesini oynayacağı konuşuluyor.