Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı dizisi, sosyal medyada tartışmaya neden oldu!

Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı dizisi, sosyal medyada tartışmaya neden oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çarşamba akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin Cumartesi gününe geçmesi ile birlikte sosyal medyada bir tartışma başladı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin izleyenleri, sosyal medyada Sen Çal Kapımı dizisinin gelmesi üzerine hummalı bir çalışmaya girdiler. Zira reytingde birinci olsa da Kuzey Yıldızı dizisi, sosyal medyada zayıf.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrolünde oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi ise reytingde yaz dönemindeki kadar yüksek puanlar alamasa da ilk 10 sıralamasında yer almayı başarıyor. Bu hafta Cumartesi gününe geçerek reytinglerini de yükselten dizinin sosyal medya yansıması ise bambaşka!

Sosyal medyada yer aldığı kategorilerde birinciliği kimseye bırakmıyor Sen Çal Kapımı dizisi. Üstelik gelen ileti sayılarına göre yapılan ölçümlerde diğer dizilere açık ara fark atmaya da devam ediyor.

İşte bu durum, şimdiye kadar çok da farkedilmeyen bir meseleyi ortaya çıkardı. Sen Çal Kapımı dizisi Cumartesi akşamına geçince, Kuzey Yıldızı dizisinin sosyal medyadaki etkileşiminin düşüklüğü daha görünür oldu.Dolayısıyla bu da sosyal medyada ilginç bir kapışmayı beraberinde getirdi.

Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin izleyenleri arasında birbirlerini geçmek için fanları harekete sevkedecek mesajlar, yorumlar yapılıyor.

Total’de birinciliği kimseye kaptırmayan Kuzey Yıldızı dizisinin son bölümüne gelen ileti sayısı ile Total’de 8. olan Sen Çal Kapımı dizisine gelen ileti sayısı arasındaki uçurum çok büyük!

Kuzey Yıldızı dizisine 26 bin 032 mesaj gelirken, Sen Çal Kapımı dizisine ise 291 bin 690 ileti gelmiş. Doğal olarak da Kuzey Yıldızı’nın fanları bu arayı kapatmak için çırpınıyor şimdi!

 

Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı dizisi, sosyal medyada tartışmaya neden oldu! 16

Sen Çal Kapımı dizisinin en yakın rakibi Kuzey Yıldızı’na 10 kattan fazla fark atmış olması gözlerden kaçamayacak kadar büyük bir detay!

Kuzey Yıldızı dizisinin fanları ise dizilerinin sosyal medyada da daha etkin olması için çabalıyorlar. Hatta iki dizinin fanları arasında ilginç bir atışma da çoktan başladı! Görünen o ki iki diziyle ilgili sosyal medyada önümüzdeki günlerde de hayli hararetli bir tartışma yaşanacak!

İşte sosyal medyada Kuzey Yıldızı ve Sen Çal Kapımı fanlarından gelen yorumlardan bazıları:

Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı dizisi, sosyal medyada tartışmaya neden oldu! 17

Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı dizisi, sosyal medyada tartışmaya neden oldu! 18

Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı dizisi, sosyal medyada tartışmaya neden oldu! 19

Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı dizisi, sosyal medyada tartışmaya neden oldu! 20

Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı dizisi, sosyal medyada tartışmaya neden oldu! 21

Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı dizisi, sosyal medyada tartışmaya neden oldu! 22

Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı dizisi, sosyal medyada tartışmaya neden oldu! 23

Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı dizisi, sosyal medyada tartışmaya neden oldu! 24

Sen Çal Kapımı ve Kuzey Yıldızı dizisi, sosyal medyada tartışmaya neden oldu! 25