Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat teşekkür için paylaştı ama fotoğraftaki detaylar dikkatlerden kaçmadı!

Beren Saat teşekkür için paylaştı ama fotoğraftaki detaylar dikkatlerden kaçmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Beren Saat, yaptığı bir paylaşımla yine dikkatleri çekti. Saat, daha önce mesafeli durmaya çalıştığı sosyal medyayı şimdilerde daha etkin kullanmaya başladı. Oyuncu, takipçilerini mutlu eden günlük paylaşımlara da imza atıyor. Bir dönem neredeyse hiç kullanmadığı sosyal medyada şimdilerde daha çok hayranı ile buluşuyor oyuncu.

Beren Saat, sosyal, toplumsal kimi konularda tavrını, tepkisini koymaktan çekinmezken, mesajlarıyla da dikkat çeken paylaşımlara imza atıyor. Kimi zaman sosyal sorumluluk adına da pek çok paylaşım yapan oyuncu, eşi Kenan Doğulu ya da arkadaşlarıyla fotoğraflarını da paylaşıyor.

Zaman zaman kendisine çeşitli firma ya da markalardan gönderilen hediyeler için teşekkür mesajları da yayınlıyor oyuncu. Bugün de yine gelen bir bileklik için markayı etiketlediği bir paylaşımla teşekkür etti oyuncu.

Beren Saat’in kedisi ile verdiği pozda ise bazı ayrıntılar dikkat çekti. Oyuncunun kırmızı ruj ve kırmızı ojesi ile kırmızı bistüyeri de Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlandığı izlenimini veriyor.

Oyuncu, bir süre önce eşi Kenan Doğulu ile zor günler geçirmiş, ayrılık aşamasına gelmişti. Ancak pandemi döneminde birlikte evde uzun vakitler geçirmeleri ile birlikte birbirlerini daha iyi anladıklarını ve ilişkilerine devam kararı aldıklarını da bir röportajında anlatmıştı.

Beren Saat’in bu özel güne özel bir hazırlık yaptığı da aşağıdaki paylaşımından anlaşılmakta. İşte o paylaşım…

Beren Saat teşekkür için paylaştı ama fotoğraftaki detaylar dikkatlerden kaçmadı! 7