Ana sayfa Kadın Haberleri Songül Öden’in birden çok lakabı var ve hala peşini bırakmıyor!

Songül Öden’in birden çok lakabı var ve hala peşini bırakmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Songül Öden, koronavirüs pandemisiyle geçen karantina günlerinden sonra, normalleşme adımları atmaya başladı. Oxxo dergisine özel pozlar veren ünlü oyuncu, sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde şehirde ne kadar çok kuş olduğunu fark ettiğini söyledi. Öden, “Muhteşem seslerini duyarak uyandım. Şimdi normalleşme sürecinde yine şehrin kalabalığı duyuluyor ama hep o kuş seslerini ayıklamaya çalışıyor kulaklarım… Ve o ritmi, o sesi, o sakinliği hatırlayarak uyanıyor aklım ve kalbim” diye konuştu.

Ünlü oyuncu, soru üzerine lakapları hakkında da detaylı bilgi verdi. Çocukluk yıllarında çok zayıf olduğu için kendisine ‘uçurtma’ lakabı takıldığını belirten Songül Öden, farklı lakaplarla da zaman zaman karşılaşmış. Oyuncu, “Ailem ve arkadaşlarım Sone ya da Sony derlerdi. Sonra yeğenim konuşmaya ilk başladığında adımı söyleyemediği için Süsün demeye başladı. Yeğenim 20 yaşına girdi, lakabım aynı kaldı… En çok Süsün diyorlar galiba” açıklamasını yaptı.

Songül Öden'in birden çok lakabı var ve hala peşini bırakmıyor! 8

Oyunculuk mesleğini para için yapmadığını açıklayan Songül Öden, işini çok sevdiğine değindi. Ünlü oyuncu, sadece para kazanmak gibi bir hissiyat içinde de değil.

Songül Öden, şöyle konuştu: “Sadece para kazanmak hissi ile yapmıyorum, işimi çok seviyorum. Söylemek istediklerimi oynayarak, yazarak, şarkı söyleyerek anlatmama olanak sağlayan çok zengin bir işim var. Zengin olmak için gitmiyorum işe.”

Songül Öden'in birden çok lakabı var ve hala peşini bırakmıyor! 9