Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada Aslı Enver’e yapılan büyük haksızlık

Sosyal medyada Aslı Enver’e yapılan büyük haksızlık

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslı Enver, İstanbullu Gelin dizisinin ardından şu aralar Babil isimli diziyle Star TV ekranında hayranları ile buluşmaya devam ediyor. Yeni reklam filmiyle de hayranlarını mest edden Enver, iş yaşamında başarıdan başarıya koşarken özel hayatında ise sıkıntılar yaşamakta.

Ünlü şarkıcı Murat Boz ile aşk yaşayan, sonra ayıran, ardından yeniden barışan ve şimdilerde bir kez daha ayrılan Aslı Enver, bir süredir Boz ile yeniden barıştığı haberleri ile gündemde yer alıyor.

Bu tür haberler de sosyal medyada hemen gerçekmiş gibi algılanıyor ve oyuncuya yönelik de olumsuz yorumlar birbirini izliyor. “Aslı Enver hala akıllanmamış, yine eski aşkına dönmüş” tarzında yapılan yorumlarda genellikle oyuncunun geri dönüşlerine yönelik eleştiriler yapılıyor.

Sosyal medyada Aslı Enver'e yapılan büyük haksızlık 7

Birçok kişi Enver’in ilişkisi hakkında farklı farklı iddiaları gündeme getiriyor. Ancak onun sözlerindeki kibarlığa ve anlama öner vermiyor. Murat Boz’un kalp spazmı geçiren annesine kameralar aracılığı ile geçmiş olsun dileklerini ileten Enver, “Biz yaklaşık 4 ay önce iletişimi kestik, hala da iletişimimiz yok” diyerek kibar bir şekilde ayrıldıklarını ve arada da hiç görüşme olmadığını anlattı.

Özel hayatında çok mutlu olduğunu da söyleyen Enver, ayrıca 2020’ye girdiğimiz günlerde “Kendime söz verdim, güzel olacak güzel 2020” diyerek de aslında hayatından bazı şeyleri çıkardığını anlatmıştı.

Ancak sosyal medyada doğruluğu teyide muhtaç birçok iddia üzerinden oyuncuya doğruları söylemediği şeklinde yöneltilen eleştiriler de hala devam ediyor.

Beşiktaş maçını birlikte izledikleri, hastane çıkışı set ziyareti, Cadde Bostan’da birlikte görüldükleri, geçen hafta evden fotoğraf paylaşma gibi her biri teyide muhtaç iddialar hala sosyal medyada Aslı Enver’in net sözlerinden daha çok değer buluyor, bu iddialara inananlar paylaşımlarıyla oyuncuya yüklenmeye devam ediyor.