Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci büyük kazanım elde ettiği Kadın dizisine ayıp mı etti?

Özge Özpirinçci büyük kazanım elde ettiği Kadın dizisine ayıp mı etti?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – 3 sezon boyunca Fox TV ekranında yayınlanan ve büyük başarılar kazanan Kadın dizisinin ana figürü kuşkusuz Bahar karakteri ve ona hayat veren Özge Özpirinçci idi… Ünlü oyuncu, başrolünde yer aldığı yapımda izleyicileri duygudan duyguya sürükledi.

Dizi için ekran başına geçenler Özpirinçci’nin başarılı performansı ile ekran karşında güçlü bir kadının nasıl her türlü zorlukla baş edebileceğini gösterdi. Toplumsal anlamda da oyuncu, önemli bir örnek olarak ekranlarda yer aldı.

Ancak Özge Özpirinçci’nin dizinin tüm ekibinin Sait Halim Paşa yalısında bir araya gelip, 3 sezonun sonunda birbirlerine veda ettikleri yemekte yer almadı. Gelen kulis bilgileri oyuncu için yemeğin normalden daha erkene çekilmesine rağmen katılmadığı şeklinde yansıdı.

Özpirinçci, bu konuyla ilgili birçok basın yayın organında haberler çıkmasına rağmen de bir açıklama yapmadı.Dizinin ekibinin yemeğe katılmaması nedeniyle rahatsızlık duyduğu da gelen bilgiler arasındaydı.

Özge Özpirinçci, hem kendisine hem yapımcısına hem de kanala büyük katkı yapan Kadın dizisindeki arkadaşları ile vedalaşmadan sevgilisi Burak Yamantürk ile birlikte İtalya’nın yolunu tuttu.

Snob Magazin, çiftin İtalya, Vatikan’daki görüntülerine ulaştı ve paylaştı. İkili hayatlarından gayet memnun bir tatil geçiriyor.

Özge Özpirinçci büyük kazanım elde ettiği Kadın dizisine ayıp mı etti? 7

Ancak akıllarda ise bir soru takılı kaldı.

Özge Özpirinçci kendisine hem popülerlik hem de maddi anlamda büyük katkı sağlayan Kadın dizisine, ekibe karşı ayıp mı etti?

Yorum okuyucularımızın…